OŠTRO I SUROVO

Tajne sajentologije opasne po život: Kejti Holms proživela pakao, Džon Travolta izgubio sina a žene primorane na pravu torturu (FOTO)

0

Zbog ugovora koji je potpisala uz venčani list sa Tomom Kruzom (55), Kejti Holms (38) pet godina nije smela imati partnera nakon razvoda sa glumcem

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseofficial_) on

Kad je ostavljala Kruza, njeni prijatelji su unajmili stan u Njujorku, a ona je putovala kroz tri savezne američke države kako bi joj se izgubio trag i kako bi pobegla od njenih sajentoloških "zaštitnika".

 

Jedno od pravila koje je morala poštovati je i "porođaj u tišini". Sajentolozi veruju da je za dete najbolje da dođe na svet u mirnoj atmosferi punoj ljubavi, a to uključuje i tzv. tihi porođaj. Niko od osoblja koje je u sobi za vreme porođaja ne sme govoriti niti biti uzbuđen, a majku se takođe podstiče da ne viče dok rađa, nego da ćuti. Sajentolozi veruju da je to najbolje okruženje za dete i njegov dalji razvoj, ali i za majku koja rađa.

 

Ela liči na majku, Aleksandar je prava baraba: Džordž i Amal prošetali blizance crvenim tepihom u Veneciji (FOTO)

 

Neki izvori tvrde da je odnos sajentološke crkve prema deci bio uzrok razvoda Kejti i Kruza. Naime, kako je izjavila glumica Lea Remini (47) koja je izašla iz sajentologije, prema deci se u zajednici odnose kao da su odrasli, nema nikakve razlike.

 

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 

 

 

Kako je sad isteklo pet godina od razvoda Kejti Holms i Toma Kruza, mnogi veruju kako je to bio rok ne samo da ona sme da ima ljubavnog partnera, nego i za čuvanje mnogih tajni na koje se obavezala dok je bila članica sajentološke crkve koje bi mogle potresti jedan od najvećih kultova na svetu.

 

makonda-tracker