foto

Ovo je njeno pravo lice: Nikolinu Pišek obično viđamo kompletno doteranu, a kada vidite kako izgleda bez šminke ostaćete bez teksta

0

Nikolina Pišek važi za jednu od najlepših voditeljki sa naših prostora, a samo jedna fotografija pokazala je njeno pravo lice

foto: Instagram
foto: Instagram

Zanosna voditeljka svojom lepotom pleni gde god se pojavi, a budući da se u javnosti najčešće pojavljuje u savršenim izdanjima sa kompletnom šminkom na licu, mnoge je zanimalo kako Nikolina izgleda u nešto opuštenijem izdanju.

 

Rekla je da neće nikad, ali se predomislila: Nikolina Pišek drastično promenila izgled (FOTO)

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Instagram

Lepa hrvatska voditeljka tako je rešila da pokaže svoje pravo lice, pa je sa fanovima podelila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke, u potpuno opuštenom izdanju.

 

Nakon optužbi da se zaigrala Fotošopom: Nikolina Pišek besno progovorila o svojoj kilaži (FOTO)
 

Savršeno oblikovane obrve, pune usne i perfektan ten došli su do izražaja na fotografiji koju je Nikolina snimila dok je ispijala prvu jutarnju kafu, a komentari i lajkovi oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu.

 

Baškari se u privatnoj vili u Sen Tropeu: Kada Nikolina Pišek letuje sve pršti od luksuza (FOTO)
 

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

- Wow! Prelepa kao i uvek! Božanstvena! - samo su neki od komentara obožavalaca koji nisu skrivali oduševljenje Nikolininim prirodnim izgledom.

 

Severina i Nikolina Pišek imaju više sličnosti nego što mislite

 

Lepa voditeljka ovom prilikom još jednom je pokazala da poseduje izuzetnu lepotu, te da i u potpuno opuštenom izdanju izgleda besprekorno.

makonda-tracker