FOTO

Severina i Nikolina Pišek imaju više sličnosti nego što mislite

Dve prelepe Hrvatice, svaka u spešna u svom domenu posla, majke, supruge i oštre na jeziku, ukratko bi se tako mogle opisati Severina Kojić i Nikolina Pišek

1
1 / 6 Foto: Instagram

Severina koja poslednjih dana vodi privatnu bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, oduvek je bila jedna od najpoželjnijih pevačica sa Balkana. Atraktivnog izgleda, vrcavih komentara brzo je postala miljenica publike. Nakon nekoliko neuspelih veza i veridbi, Seve je sreću pronašla uz Igora Kojića sa kojim je u braku već dve godine.  Severina je često u Srbiji što zbog poslovnih, što zbog privatnih obaveza, ali fama oko nje ne prestaje.

Veliki je emotivac, iako na sceni zgleda poput dive. Uživa u druženju sa svojim najdražima, a veliki je obožavalac i malenih krznatih prijatelja.


Nisam Severina, ja sam samo mama: Pevačica potresnom porukom podigla društvene mreže na noge

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Nikolina Pišek, takođe je iz Hrvatske i stekla je veliku popularnost u Srbiji. Šarmantna voditeljka već godinama radi na relaciji Beograd- Zagreb, a zahvaljujući tome upoznala je u Beogradu i čoveka svojih snova, Vidoja Ristovića sa kojim je u braku dobila ćerku Unu, dok iz prethodnog braka ima ćerku. Atraktivna voditeljka stekla je naklonost publike i tokom svoje dugogodišnje borbe za zaštitu životinja.

 

Nikolina Pišek: Nije zdravo za ženu da samo brine o deci

 

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Severina i Nikolina, osim što imaju sličnu sudinu, fizičkom sličnošću fasciniraju. Ponekad, ove dve lepotice čak izgledaju i kao sestre.

 

 

 

makonda-tracker