otvoreno o svemu

Sofija Milošević prvi put iskreno o odnosu sa Ademom Ljajićem: Ako me je prevario, znači da treba da raskinemo

0

Srpski top-model Sofija Milošević prvi put otvoreno govori o ljubavnoj vezi sa Ademom Ljajićem, fudbalerom italijanskog kluba Torino, i otkriva na koji način zaista funkcioniše njihov odnos, koji traje već dve godine.

foto: Instagram/printscreen

- Pa ne znam šta da kažem, ako se to dogodi, znači da nešto nije štimalo. Ako me je prevario, znači da treba da raskinemo. Ne plašim se toga zato što ljudi u današnje vreme pokušavaju da vežu osobe i razmišljaju nekako da to mora da bude za ceo život. Mislim da ljudima treba dati slobodu u vezi zato što ako nekoga sputavaš i ako se trudiš da ga zarobiš, onda će baš imati potrebu da te prevari - priča Sofija, i dodaje da odlično koordiniraju iako su ih poslovne obaveze uslovile da žive na dva različita kontinenta.

 

Trenutak kada je ceo Majami uzdahnuo od divljenja: Sofija Milošević pokazala zašto važi za jednu od najlepših Srpkinja (FOTO, VIDEO)
 

- On ne može, nažalost, da dolazi u Ameriku jer je njemu posao takav da gotovo nema slobodnih dana, tako da ja idem kod njega u Italiju. Trudimo se, on je meni velika podrška u poslu, a i ja sam njemu. On zna da meni znači da radim i vidi da sam nezadovoljna kada se duži vremenski period zadržim u Italiji jer sam stvarno neko ko radi od 14. godine i radiću ceo život, ne volim da sam besposlena, tako da imamo to međusobno razumevanje i poštovanje - ističe manekenka, koja dodaje da joj trenutno najveći izazov predstavljaju upravo ponude za prestižne brendove.

 

Sofija Milošević: Njemu Adem veruje da će da me čuva (FOTO)

makonda-tracker