promo

Koristan dodatak za usisivač: Ovo vam sigurno treba ako želite da spasite sitnice od usisavanja

0

Koliko puta vam se desilo da tokom usisavanja usisate neku dragocenu sitnicu, kao što su delovi nakita ili sitne igračke vaše dece?

Nastavak za usisivač
Nastavak za usisivačfoto: Promo

Svaki put to završi frustracijom i neurednim pretraživanjem vrećice usisivača. Srećom, OVDE postoji rešenje koje će vam olakšati svakodnevno čišćenje i sprečiti gubitak malih predmeta – dodatak za usisivač za sitne predmete.

 

Kako funkcioniše?

 

Ovaj inovativni dodatak funkcioniše kao filter koji sprečava sitne predmete da uđu u vrećicu usisivača. Dodatak je opremljen preklopom koji se otvara i zatvara, omogućavajući vam da uhvatite sitne predmete bez problema. Kada se preklop zatvori, sitni predmeti ostaju unutar dodatka, dok prljavština prolazi kroz njega u vrećicu usisivača. Na ovaj način, možete jednostavno pronaći i izvaditi sitne predmete bez dodatnog stresa.

 

**1. Sprečava gubljenje vrednih stvari:** Ovaj dodatak je idealan za hvatanje malih, ali vrednih predmeta kao što su nakit, delovi igračaka ili sitni kućni predmeti. Više nećete morati da brinete o slučajnom usisavanju važnih stvari. Trenutno je dodatak za usisivač za sitne predmete dostupan po specijalnoj ceni. Naručivanje je jednostavno: kliknite OVDE ili pozovite 011/6 888 999 da biste obezbedili svoj dodatak.

 

Nastavak za usisivač
Nastavak za usisivačfoto: Promo

 

**2. Idealno za roditelje:** Roditelji će posebno ceniti ovaj dodatak, jer deca često ostavljaju sitne igračke na podu. Sa ovim dodatkom, možete lako očistiti dečiju sobu bez straha da ćete usisati delove puzli, Lego kockice ili druge male igračke.

 

**3. Jednostavna instalacija:** Dodatak se lako montira na sve modele usisivača, bez potrebe za dodatnim alatima. Jednostavno ga pričvrstite na cev vašeg usisivača i spremni ste za korišćenje.

 

**4. Praktičnost i efikasnost:** Osim što sprečava gubitak sitnih predmeta, dodatak vam omogućava da nastavite sa regularnim usisavanjem bez potrebe za uklanjanjem dodatka. Samo otvorite ili zatvorite preklop po potrebi.

 

Ovaj dodatak je savršen za svakodnevno čišćenje doma. Bilo da usisavate dnevnu sobu, spavaću sobu ili dečiju sobu, dodatak će vam pomoći da izbegnete gubitak važnih sitnica.

 

U radionicama gde se često rade precizni poslovi sa sitnim delovima, ovaj dodatak će biti neprocenjiv. Može vam pomoći da uhvatite male delove, matice ili zavrtnje pre nego što nestanu u usisivaču.

 

Trenutno je dodatak za usisivač za sitne predmete dostupan po specijalnoj ceni. Naručivanje je jednostavno: kliknite OVDE ili pozovite 011/6 888 999 da biste obezbedili svoj dodatak. Plaćanje se vrši kuriru prilikom preuzimanja robe, a dostava je brza i povoljna, po ceni od samo 329 dinara na teritoriji Srbije.

makonda-tracker