PRAKTIČNO

NAPUNITE BRZO TELEFON: Potreban vam je samo jedan kabl za sve vrste uređaja!

0

Kako je ovo vreme pametnih uređaja, za svaki imamo kabl kojim ćemo ga puniti. Često ga izgubite ili ponesete pogrešan. 

foto: Tom Holt / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Tom Holt / Alamy / Alamy / Profimedia

Ono što vam je potrebno jeste da imate jedan kabl koji ćete moći da koristite za različite uređaje. Praktično, brzo i jednostavno - magnetni kabl 3 u 1!

 

Magnetni punjač za telefon 3 u 1
Magnetni punjač za telefon 3 u 1foto: Promo

 

Magnetni usb je izrađen od visokokvalitetnog pletenog materijala, što ga čini izdržljivim i otpornim na habanje. Zahvaljujući magnetskom dizajnu, kabl se lako povezuje i odvaja, što olakšava njegovo korištenje.

 

Kabl ima tri različita konektora – Lightning, Type-C i micro-USB, što znači da ga možete koristiti za povezivanje širokog spektra uređaja kao što su iPhone, iPad, Android uređaji, tableti, pametni telefoni i još mnogo toga. Bez obzira na uređaj koji koristite, ovaj kabl će biti kompatibilan sa njim.

 

Magnetni punjač za telefon 3 u 1
Magnetni punjač za telefon 3 u 1foto: Promo

 

Boja kabla je crna, što mu daje elegantan izgled i omogućuje da se lepo uklopi s drugim uređajima i dodacima. Dužina kabla je 1,2 metra, što vam pruža dovoljno prostora za udobno povezivanje uređaja čak i kada su izvor napajanja udaljeniji.

 

Magnetni kabl 3 u 1 je praktičan, dugotrajan i fleksibilan izbor za sve vaše potrebe povezivanja. Bez obzira jeste li kod kuće, na putovanju ili na poslu, ovaj kabl će vam pružiti pouzdano povezivanje i brz prenos podataka.

 

OVDE ga možete poručiti online, a možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

 

makonda-tracker