jednostavno je

Izgledaće kao da ste ih upravo doneli iz prodavnice: Trik koji STARIM PLOČICAMA vraća sjaj i čini da izgledaju kao nove

0

I za najprljavije pločice ovo je super rešenje

Saveti za čišćenje pločica bez ribanja
Saveti za čišćenje pločica bez ribanja foto: Shutterstock / LightField Studios

Čišćenje kupatila nije lak posao. Naslage sapuna, vode i drugih sredstava koja se u njemu koriste za higijenu nakupljaju se i čine da plačice i sanitrarije izgledaju prljavo i zapušteno.

 

Ukoliko ste i vi primetili da su vaše kupatilske pločice promenile boju zbog naslaga kamenca ovaj jednostavan trik vam može pomoći da im vratite stari sjaj. 

 

Na društvenim mrežama se može pronaći mnogo korisnih saveta, a jedan takav podelila je jedna žena u Fejsbuk grupi „Mums Who Clean“.

 

 

Zbog svojih trikova postala je svetski popularna, a jedan od saveta koji ima najviše pregleda je i  recept za savršeno uklanjanje prljavštine iz kupatila.

 

Mame, otkrila sam kako da se rešimo problema koji nas muči. Potrebno je samo nekoliko minuta i malo truda. Ne mogu da verujem svojim očima – napisala je.

 

Kako očistiti pločice bez ribanja?
Kako očistiti pločice bez ribanja? foto: Shutterstock/Andrey_Popov

 

Naime, ona je otkrila i "tajni" recept te objasnila da meša sodu bikarbonu i izbeljivač. Iako nije opasno mešati ova dva proizvoda, izbeljivač nikako ne treba kombinovati sa drugim hemijskim preparatima iz zdravstvenih razloga.

 

Mešala sam dok nisam dobila pastu. Nanela sam smesu na problematična područja i iskoristila staru četkicu za zube. Nije nigde zapinjalo, laganim pokretima je kamenac spadao – objasnila je.

 

Kako da se rešite nagomilanog stresa zbog brojnih obaveza i tako spasite svoje zdravlje pogledajte u videu koji sledi:

 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker