BRZO I MAGNETNO PUNJENJE: Usb kabl za sve vrste pametnih uređaja olakšaće vam svakodnevnicu!

0

Bez pametnih uređaja skoro da niko ne kreće iz svog doma, potrebni su nam kako za poslovne obaveze tako i za privatne. Svakodnevnica nam je takva da ne možemo ni da zamislimo dan bez njihove upotrebe, pa je zbog toga bitno da je baterija uvek puna.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Upravo iz tog razloga, magnetni usb kabl ćete obožavati. Možete da ga koristite i u kolima i na poslu. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

 

Magnetni USB
foto: Profimedia

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

 

Magnetni USB
foto: Profimedia

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

 

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

 

Magnetni USB
foto: Profimedia

Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije).

 

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.190 rsd.

 

makonda-tracker