ugođaj

Neka u vašem domu preovlađuju bež, maslinasta i bela: Uredite spavaću sobu tako da sve podseća na MIR

0

Ukoliko je vaš nameštaj u boji drveta, bež ili u sličnim nijansama imate prostora da vaš dom uredite po ukusu dizajnera enterijera, a da u isto vreme ne potorošite mnogo novca. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dosadilo vam je da spavate u prostoru koji vas ne ispunjava ili vam više ne daje nikakav podsticaj ili motiviše da mirno spavate, onda je vreme da vašu spavaću sobu preuredite tako da ona izgleda sanjivo, ugodno i inspirativno.

 

 

Jedan od najupečatljivijih detalja u vašoj sobi doneće maslinasta posteljina, koja će potpuno promeniti izgled vašeg prostora za spavanje, jer krevet zauzima najveći deo prostorije. Nakon toga dodajte prekrivače u istoj boji, ali i tu maslinastu "razbijte" bež manjim prekrivačem

 

Obavezno dodajte jastuke koji će biti u bojema prekrivača i posteljine, a onda uz sve to unesite života u vaši dom tako što ćete dodati biljke, kao i suvo cveće koje će se uklapati uz bež boje u vašem domu.   

 

Dodajte vazice i knjige na noćne stolove, a onda i ogledalce i sitne detalje na zidove, ali ne preterujte sa dekoracijom. Takođe, vaš je izbor kakav ćete da stavite tepih i od kojeg će materijala biti, ali preporuka je da bude svetliji.

 

 

makonda-tracker