rešite ih se sada

Jedna od njih vam unosi negativnu energiju u dom: Ovih 10 stvari odmah izbacite iz ormara

0

Češće idemo u šoping, nego što raspremamo ormar. Tako se dešava da dođe do toga da nam ormar bude prepun odeće i da nemamo baš puno izbora. Zato je vreme da iz ormara izbacite ovih deset komada kako biste napravili mesta za one stvari koje ćete zapravo nositi

foto: Profimedia

6. Bele majice koje su požutele (ili pomodrele)
Majice najvećim delom čine našu garderobu, a bele majice ključni su komadi. No, ako su požutele ili pomodrele i ne mogu da se izbele, onda nema smisla da ih držite ih u ormaru.

 

7. Neodgovarajući komadi
Komadi odeće koje čuvate već godinama, a koji vam ne odgovaraju i koji su neudobni izbacite iz ormara i zamenite ih odećom u kojoj se osećate dobro i koja vam odlično pristaje.

 

Postoje komadi na kojima ne smete da štedite: 5 stvari koje svaka devojka treba da ima u ormanu ovog leta (FOTO)

 

8. Odeća iz "prošlog" života
Odevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste već jako dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormaru. Vreme je da oslobodite prostor za odeću koji ćete zapravo nositi.

 

9. Nespareni komadi
Za nesparene čarape, rukavice i minđuše više nema mesta u garderobi. To su stvari koje su vrlo lako zamenjive stoga nema smisla držati ih u ormaru.

 

10. Oštećeni ofingeri
Oštećene vešalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara. Cene ofingera znaju su poprilično pristupačne stoga lako možete pronaći nove i bolje zamene.

makonda-tracker