rešite ih se sada

Jedna od njih vam unosi negativnu energiju u dom: Ovih 10 stvari odmah izbacite iz ormara

0

Češće idemo u šoping, nego što raspremamo ormar. Tako se dešava da dođe do toga da nam ormar bude prepun odeće i da nemamo baš puno izbora. Zato je vreme da iz ormara izbacite ovih deset komada kako biste napravili mesta za one stvari koje ćete zapravo nositi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Stara pidžama
Iznošenoj i staroj pidžami u ormaru nije mesto. Stoga joj pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam dugo potrajati.


2. Haljina koju ste nosili na više od pet vjenčanja
Ili koju god brojku imate na umu. Dakle, vreme je da onda mesto te haljine u ormaru zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama .

 

3. Odevni komadi bivšeg partnera

U ovom slučaju nije reč samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i uklanjanju emocionalnog tereta nakon kojeg ćete se osećati puno bolje.

 

Sveto pravilo koje Francuskinje nikada ne krše: Evo šta prvo rade sa tek kupljenjim komadom garderobe (FOTO)

 

4. Iznošeni grudnjaci
Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godine dana učestalog nošenja. Ipak, na vama je da procenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz svog ormara.

 

5. Besplatne majice
Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete učiniti korisnima tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

 

Nastvak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker