Strepnja

Nenad i Mina Zimonjić otkrili: Plašili smo se da će nam ukrasti bebe

0
Pre sedam godina, bračni par Zimonjić dobio je blizance Leona i Lunu, a nedavno su prvi put progovorili o tome šta su preduzeli kako bi bili sigurni da će njihovi mališani ostati bezbedni.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Svaka mama pred porođaj počinje da strepi i pita se šta će biti s bebama. Obično smatramo da se sve to dešava samo u našoj zemlji, ali dešava se svuda. Znam za takve situacije u Americi, na Floridi", počinje svoju ispovest supruga tenisera koja je iz tih razloga zamolila Nenada da prisustvuje porođaju, što je on prihvatio bez pogovora.

Ženski provod: Ovako uživaju supruge naših poznatih tenisera

Nikad ne bih pomislila da će on biti na porođaju. Ali zato što sam nosila blizance pozvala njega i mamu da budu u sali. Rekla sam im: 'Nenade, molim te, ti idi za jednim detetom, a ti, mama, idi za drugim. Ja vas molim da ne pitate za mene, da se ne osvrćete'. I tako sve dok deci ne stave identifikacione narukvice i uzmu otisak stopala, što je u Americi praksa" ispričala je Mina za Blic.

Mina i Nenad Zimonjić otkrili tajnu uspešnog braka

Nenad

Sve ovo što je Mina ispričala je tačno. Njihovo rođenje je bilo najvažniji trenutak u našim životima. Pri porođaju sam pratio Leona, a kasnije i Lunu. Prisustvovanje tome je predivan osećaj i preporučio bih ga svima koji imaju priliku", savetuje Zimonjić.

makonda-tracker