i to se dešava

NIJE IMALA POJMA DA JE U DRUGOM STANJU: Stigla u bolnicu zbog neizdrživih bolova, par sati kasnije u rukama je DRŽALA SINA!

0

Život joj se iz korena promenio jedne noći, a skoro 9 meseci je živela u neznanju.

ilustracija
ilustracijafoto: Profimedia

Australijanka Kejti Mejson (25) iz Melburna stigla je početkom februara u bolnicu u trudovima. Ona je bila trudna 35 nedelja i 5 dana, a nije imala pojma da se to dešava, piše Dejli mejl.

 

Bila je u šoku kad je čula vest.

Nisam znala da ću uspeti da rodim Flina, posebno bez prethodne pripreme. Jutra sam provorila u teretani, odlazila na žurke. Pila sam velike količine alkohola, sve stvari koje trudnica ne treba da radi.

 

U 1.30 ujutru su mi rekli da sam trudna. Bila sam u šoku i pitala koliko dugo - a očito je bilo jako dugo, jer nisam ni imala sa kim da zatrudnim.

Kako tvrdi, imala je redovnu menstruaciju svakog meseca i nije osećala jutarnje mučnine. Ipak, ne žali, ali oseća da je izgubila normalnu trudnoću koju imaju ostale žene.

Kad pogledam unazad, nedostaju mi snimci ultrazvuka i sve one fotografije rasta i razvoja bebe. Flin je savršen i stigao je u moj život sa razlogom. 

Dodala je kako je njegovom ocu morala nakon porođaja da sve isprila, ali on nije želeo da postane deo dečakovog života. 

Ponekad se brinem da Flinu možda nisam dovoljna. Druga deca u svojim životima imaju očeve, a Flin nema i ne želim da mu to nedostaje. 

Iako se čini nemogućim da je devet meseci trudnoće provela ne sumnjajući da očekuje dete, čini se da je reč o češćem problemu nego što bi se reklo. Ugledni doktor kaže od 6000 trudnica - čak 2 do 3 ne znaju da su trudne.

 

 

makonda-tracker