OBRATITE PAŽNJU

NAŠE BAKE SU SE KLELE U OVE TRIKOVE: 12 znakova koji pokazuju da nosite devojčicu

1

Drage buduće mame, zabavite se uz stara verovanja i priče naših baka i otkrijte najveću trudničku tajnu - kog pola je vaša beba.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nego što vam lekar potvrdi pol bebe, verovatno neće proći ni dan a da se nećete zapitati da li nosite dečaka ili devojčicu. Kako bi vam pomogli u pronalaženju odgovora na ovo pitanje, izdvojili smo za vas nekoliko starih verovanja koja otkrivaju najveću trudničku tajnu - kog pola je beba, piše Yumama. Naravno, nijedna od pomenutih tvrdnji naših baka, nije potvrđena, ali nam to ne smeta da se bar zabavimo u iščekivanju našeg čeda, zar ne?!

 

Uživajte!

 

Koža lica

 

Ćerka krade lepotu majci, govorile su naše bake, te ako vam se u trudnoći pojave akne ili imate problem sa pigmetnim mrljama, postoji verovatnoća da ćete dobiti jednu lepoticu.

 

Okruglasto lice

 

Lice može da na još jedan način "otkrije" pol bebe. Ukoliko vam se višak kilograma prvo vidi na licu, verovatno nosite devojčicu.

 

 

Mučnine

 

Buduće mame devojčica obično pamte trudničke dane po čestim i teškim jutarnjim mučninama.

 

Položaj spavanja

 

I položaj spavanja može otkriti pol - ukoliko radije spavate na desnoj strani, veća je verovatnoća da nosite devojčicu.

 

Količina stresa

 

Trudnice koje nose devojčice obično su smirenije i pod manjim stresom, tako da ukoliko ste opušteni, smišljajte žensko ime.

 

Oblik trudničkog stomaka

 

Ukoliko je beba smeštena "visoko", a stomak širi i vidi se s leđa, bake kažu - to je devojčica!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker