šta vi mislite o tome?

Ovu njenu odluku NIKO ne razume: Mama dvonedeljne bebe ZAPANjILA svet - i nema nameru da odustane (ANKETA)

0
Iako su mnogi šokirani njenim načinom razmišljanja, ova majka tvrdi da bebe nisu mnogo drugačije od odraslih - podiže je u skladu s tim.

 

foto: Shutterstock

 

Ponekad sve shvatim pogrešno i desi se da imamo incident u gaćicama, ali to je sve jer je nisam slušala.

 

Ona tvrdi da beba komunicira potrebu za kupatilom plakanjem i vrištanjem, mada je ona vremenom uspela da shvati bebinu rutinu.

 

- U našem slušaju, to znači da piški nekoliko puta ujutru, ali to je, naravno, drugačije kod svake bebe.

 

 

Sindi objašnjava da se dešava da se beba odgurne nogama od lavaboa dok je drži, na taj način joj dajući do znanja da joj se ne piški.

 

Za one mame koje žele da probaju isto, kaže da je najbolji način da ih na to naviknete tako što ćete ih voditi u toaletu svaki put kada se tokom noći probude.

 

foto: Shutterstock

- Većina nas mora da piški kada se probudi, nije drugačije ni kod beba.

 

Takođe, kaže ona, bebe često jedu nakon dojenja, a dok je drži iznad lavaboa često joj govori piški, piški (ili kaki, u zavisnosti od potrebe) ili glasom imitira zvuk mokrenja.

 

 

Kada se desi da ne stigne do nje na vreme ili ne shvati njenu potrebu, pa se beba upiški u gaćice, ponavlja joj nekoliko puta upiškila si se, kako bi svoje delo povezala sa mokrenjem.

 

Sindi kaže da iako nije lako, radije će to da radi nego da ćerkici menja prljave pelene i kada napuni tri godine, a dodaje i da na ovaj način razvija bliskost sa njom.

 

 

makonda-tracker