imamo rešenje

Poslednji je posebno EFIKASAN: 6 trikova koji će vam SIGURNO pomoći da POBEDITE u kucanju jajima

0

Za Uskrs jedana od omiljenih igara - kucanje jajima podstiče takmičarski duh, pa da bi se radovali obratite pažnju na ove savete. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kucanje uskršnjih jaja jedna je od tradicionalnih igara u hrišćanskom svetu koju svi obožavaju. Naravno da se pri svakom susretu protivnika najviše raduju pobednici. 

 

Mnogi se odlučuju i za varanje protivnika, pa se služe drvenim jajima, metalnim, premazuju ih voskom, ali ko je vešt u ovoj igrici brzo shvati da je u pitanju prevara, pa će igrač sa takvim jajetom biti diskfalifikovan. 

 

  • Postoje neki trikovi koje možete primeniti kako bi izabrali najjače jaje. Stručnjaci preporučuju da kada birate jaje za kucanje to bude ono koje je manje i šiljatog oblika. 

 

  • Postoji i još jedan kriterijum, a to je da jaje bude grubo na dodir.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

  • Kada se kucate sa nekim pokušajte da namestite svoju ruku tako da protivnik udari u vaš palac, ovo jeste varanje, ali je dobar savet za pobedu. 

 

  • Obavezno prvi birajte jaja, jer ćete tako sigurno izabrati jače jaje, pošto imate mogućnost da birate manje i šiljatije. 

 

  • Jačinu jajeta možete proveriti i kucanjem o zube, te će tako jače dati visok zvuk, dok će slabije dati prigušeniji. 

 

  • Još jedan trik za simpatičnu malu prevaru je da kada se vaše jaje osuši premažete prozirnim lakom za nokte i to će mu dati doatnu čvrstinu

 

 

 

makonda-tracker