sunce nakon kiše

Bolesnog muža je godinama nosila na leđima, a sad su BESNI NA NJU: Mahira se UDALA godinu dana od smrti prvog supruga

0

Dok je gledala teško bolesnog partnera svi su joj skidali kapu, a sad je priča krenula drugačijim tokom 

foto: Instagram / mahira_ahmis
foto: Instagram / mahira_ahmis

Žena po imenu Mahira Ahmiš privukla je pažnju javnosti nakon što je objavljena njena priča o tome da je svog teško bolesnog supruga Eseda godinama gledala jer je bio nepokretan.

 

Mahira ga je na lečenje čak nosila na leđima i svi su se joj se divili. Ipak, u martu 2022. on je preminuo od multiple skleroze.

 

Njihova priča postala je simbol snage i ljubavi, inspirišući mnoge ljude širom regiona. Mahira je do te mere bila požrtvovana da ga je u jednom trenutku nosila na leđima i vodila ga uz stepenice bez ičije pomoći, sve dok dobri nisu skupili novac i napravili im lift u kući.

 

 

Prošlo je godinu dana od njegove smrti, a Mahira je u nedelju u Sarajevu razmenila bračne zavete sa novim suprugom Saladinom Hajdarpašićem.

 

Mahira je na društvenim mražama napisala da se udala uz fotografiju na kojoj blista u beloj venčanici sa dugačkim rukavima, prekrivenoj šljokicama i sa nežnim tilom na rukavima.

 

Ipak, čini se da se nekima od njih nisu dopale lepe vesti. Oni su Mahiri zamerili što je između smrti prvog muža i udaje za drugog prošlo samo godinu i po dana.

 

 

Na većini komentara u BiH, te na društvenim mrežama, mogu se pročitati zlonamerne opaske na njen račun - ljudi tvrde da se pretvarala da voli Esada i da ga je brzo zaboravila.

 

Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da je ona hrabra mlada žena koja treba da živi dalje svoj život i koja je već dovoljnu žrtvu ponela dok je tokom godina gledala bolesnog supruga sve do njegove smrti. 

 

Bonus video:

 

Šta Kaja kaže o udaji? 

 

 

 

 

makonda-tracker