numerološka prognoza

NUMEROLOGIJA RAZOTKRIVA SLABOSTI VAŠE LJUBAVI: Izračunajte BROJ SVOG BRAKA i saznajte kakva vas SUDBINA čeka

0

Numerologija braka i ljubavi ― saznajte koje su najveće slabosti u odnosu sa partnerom!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

BRAČNI BROJ 4

 

SLABOSTI: Tvrdoglavost i potreba za kontrolisanjem. Za razliku od parova sa bračnim brojem 2 koji prečesto reaguju u skladu s emocijama, a nedovoljno u skladu s razumom, parovi s bračnim brojem 4 premalo uzimaju u obzir emocije.

SAVET: Opustite se, postanite fleksibilniji i više uvažavajte međusobne stavove. Prihvatite činjenicu da bez kompromisa jednostavno nema uspešnog ljubavnog odnosa.

 

BRAČNI BROJ 5

 

SLABOSTI: Impulsivni ste i često nedosledni. Spremni na nagle promene, ali zapravo se s njima loše nosite.

SAVET: Smanjite apetit i usporite. Ne naglite sa odlukama nego dobro razmislite pre nego napravite neku promenu i obavezno se pre toga posavetujte s partnerom. Ne isključujte jedno drugo iz potencijalno prelomnih životnih odluka.

 

BRAČNI BROJ 6

 

SLABOSTI: Pravi ste perfekcionisti u svemu pa tako i u ljubavi. Očekujete savršen odnos, a kada to ne uspete postići prepuštate se tugovanju, ali ne i radu na braku. Previše oklevate na svim životnim poljima.

SAVET: U trenucima kada se dogode problemi na ljubavnom planu, brak vam mora postati prioritet. Ne trpajte probleme pod tepih – suočite se s njima.

 

 

BRAČNI BROJ 7

 

SLABOSTI: Nestrpljivi ste, skloni promenama raspoloženja i imate potrebu uvek biti u pravu. Sumnjičave ste prirode i lako gubite poverenje.

SAVET: Pokušajte biti popustljiviji i imati više razumevanja. Razgovor sa partnerom nije takmičenje u kojem morate pobediti, to je alat koji jača vašu vezu.

 

BRAČNI BROJ 8

 

SLABOSTI: Lako planete i nakon toga se povlačite u sebe umesto da razumno smirite sukob. Sticanje materijalnih dobara na listi je prioriteta oba partnera, a problemi na finansijskom području mogu negativno uticati na njihov odnos.

SAVET: Materijalna dobra su važna, ali ne uslovljavaju nužno sreću. Ona prava istinska sreća ne izvire iz novca, nego iz vaše suštine. Kupiti možete samo kratkotrajnu sreću. U ključnim trenucima tokom razmirica, finansije stavite na stranu i fokusirajte se na svoje emocije.

 

BRAČNI BROJ 9

 

SLABOSTI: Vrlo ste emotivni, u stalnoj potrazi za emotivnim uzbuđenjem, sposobni pronaći dramu tamo gde je nema ili je sami stvoriti.

SAVET: Ne jurite u smeru oluje jer je najlepše ploviti po mirnom moru. Svakom braku treba malo uzbuđenja, ali nemojte ga stvarati negativnim ponašanjem i potenciranjem negativnog razmišljanja.

 

 

makonda-tracker