icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

numerološka prognoza

NUMEROLOGIJA RAZOTKRIVA SLABOSTI VAŠE LJUBAVI: Izračunajte BROJ SVOG BRAKA i saznajte kakva vas SUDBINA čeka

Numerologija braka i ljubavi ― saznajte koje su najveće slabosti u odnosu sa partnerom!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Prema drevnim verovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju velik uticaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.

 

Tako, na primer, naš bračni broj igra veliku ulogu u razvoju braka. Numerolozi smatraju da bračni broj otkriva najveće slabosti para, a kada ih osvestimo lakše ćemo se s njima nositi.

 

U nastavku saznajte kako možete izračunati svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac.

 

Kako da izračunate bračni broj?

 

Pre svega saznajte koji je lični broj vas i vašeg partnera i zatim ih saberitete.

Na primer, vaš lični broj je 5, a lični broj vašeg partnera 3. Naposletku ste dobili broj 8. Ne zaboravite da dvocifreni broj uvek morate svesti na jednocifreni. Na primer, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

Sada saberite brojeve datuma svog venčanja i saberite ih sa zbirom ličnih brojeva.

Na primer, zbir ličnih brojeva je 8, a venčali ste se 12.08.2018.
1+2+0+8+2-0+1+8=22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = bračni broj 3

 

 

BRAČNI BROJ 1

 

SLABOSTI: Sklonost komunikaciji u pasivno-agresivnom tonu umesto direktne i iskrene komunikacije koja bi pomogla da se par uhvati u koštac s problemima. Veliku ulogu u odnosu igra ego kojeg partneri teško zatome u ključnim trenucima. Jedna polovina para preuzima dominantnu ulogu, a druga bojažljivo

SAVET: Naučite rešavati probleme s vlastitim samopouzdanjem radeći ono što volite, a ne radeći nešto kako biste bili voljeni. Ne možete uvek imati kontrolu nad svime. Morate naučiti prihvatiti partnera sa svim njegovim vrlinama i manama te imati na umu da niko nije savršen.

 

BRAČNI BROJ 2

 

SLABOSTI: Uopšteni nedostatak komunikacije. Previše ste sentimentalni i često ne znate odvojiti emocije od razuma što rezultira donošenjem pogrešnih odluka. Problemi u komunikaciji dovode do otuđivanja.

SAVET: Ljubavni odnos karakteriše zajedništvo i partnerstvo. Niste sami u braku, sve delite sa drugom osobom i nemojte to zaboraviti. Upravo je osećaj zajedništva ono što treba jačati kako biste prebrodili probleme u odnosu.

 

BRAČNI BROJ 3

 

SLABOSTI: Teško opraštate i nikada ne zaboravljate. Ponekad smatrate da niste dovoljno dobri, ali to prikrivate sarkazmom koji vam u komunikaciji s partnerom donosi više štete nego koristi. Sklonost davanju obećanja koja nećete ispuniti.

SAVET: Morate iskoreniti svoje lične nesigurnosti pre nego krenete rešavati zajedničke probleme. Jedino ćete tako moći ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu. Neka iskrenost postane prioritet u komunikaciji jer bez otvorenog razgovora nećete ustanoviti što je zapravo pravi uzrok nesuglasica.

 

Nastavak na sledećoj strani.