ljubav za sva vremena

Dirljiv gest ovog gospodina nateraće vas da zaplačete

0

Udovac od 93 godine iz SAD-a pokazao je svima šta je zaista prava ljubav.  

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

 

Dokaz za to da je prava ljubav večna je i udovac koji ima 93 godine iz SAD-a. On svakog dana prilikom odlaska na ručak u svoj omiljeni restoran sa sobom nosi fotografiju svoje pokojne supruge kako bi zajedno ručali. Klarens Purvis svoju je ljubav Karolin Tod upoznao davne 1948. godine. To je bila ljubav na prvi pogled , nakon čega su ubrzo potom svoju ljubav ozvaničili brakom i zajedno proveli 63 godine sve dok ona 2013. godine nije preminula.

“Zajedno bismo ručali, vratili se kući, gledali televiziju, odlazili na spavanje, voleli se. Šta više čovek može da poželi, Imali smo sve što smo želeli," rekao je Votok.

Odkada je Karolin preminula, Klarens je puno vremena posvetio očuvanju uspomena na nju i na njen život. Još uvek bez imalo sramežljivosti priča o svojoj ljubavi prema njoj. Postao je poznat u svom kraju upravo zahvaljujući njenoj fotografiji koju uvek nosi sa sobom kada odlazi na ručak da bi ručao u njenom društvu.

Ona je uvek bila uz mene. A uz mene je i sada," tvrdi ovaj devedesettrogodišnjak.

Njegovoj se ljubavi mnogi klanjaju i dive, a između ostalih upravo i vlasnik restorana u koji Klarens gotovo svakodnevno ruča. Kada ga je njegova supruga pitala bi li on tako sa sobom nosio njenu fotografiju, priznao je da, koliko god da je voli ipak misli kako je to malo previše.

 

Klarens ne misli tako. On pažljivo čuva fotografije i uspomene ljubavi svog života, pa tako jedna od njenih slika stoji pod lampom koja je upaljena još otkako se Karolin pet meseci pre nego što je preminula vratila kući iz bolnice, a takođe i njen grob posećuje čak četiri puta dnevno:

 

foto: Youtube Printscreen

“Toliko je volim. I toliko mi nedostaje. Nitko se nije toliko voleo koliko smo se voleli nas dvoje,“ rekao je.

“Želeo sam što je ona želela i ona je želela što sam ja želeo,“ zaključio je simpatični Klarens koji je definitivno svima vratio veru u pravu ljubav.

 

 

makonda-tracker