i u dobru i u zlu

Snažna priča koja će vam naterati suze na oči: Ovaj bračni par čist je dokaz prave i bezgranične ljubavi (FOTO)

0
Brak ne znači biti sa pravom osobom, nego i raditi prave stvari. Kada uđete u brak, obećate svom saputniku da ćete biti uz njega u dobru i zlu.
foto: Twitter/@mackenna_newman
foto: Twitter/@mackenna_newman

Američki par Džon i Marsi Njumen su očigledni dokaz toga. Pogledajte na trenutak fotografiju i nećete verovati koliko snažna priča se krije iz nje. Sve je počelo kada je njihova 17-godišnja ćerka Mekena objavila fotografiju svog oca na Tviteru.

 

Upoznajte ženu koja je BUKVALNO alergična na svog supruga: Ne sme da je zagrli i već tri godine komuniciraju putem Skajpa (FOTO)
 

Naime, njena majka je u oktobru dobila strašne vesti da boluje od tumora štitne žlezde, pa je morala da prima hemioterapije u svojoj spavaćoj sobi. Zbog toga niko nije smeo da joj priđe. Ali, njen muž ipak nikada nije želeo da je ostavi samu.

 

- Moja mama mora da ostane u svojoj sobi u izolaciji zbog hemioterapije, pa je moj tata doneo sto do njenih vrata da bi joj pravio društvo i sada plačem - napisala je tinejdžerka.

 

Ostalo joj je 4 sata života: Ni u jednom trenutku nisam doveo svoju odluku u pitanje! (FOTO)

 

Čak je ispred sobe preneo svoj radni sto kako bi radio, ali nadgledajući svoju suprugu. Fotografija je za kratko vreme podeljena oko 7.000 puta.

 

Ovo je emotivni primer pravog braka i onoga što on sa sobom nosi.

 

 

 

makonda-tracker