i seksepilna i moderna

Za trendi leto po uzoru na Kajli i Kendal: Najizazovnija mala crna haljina koju smo ikad videli (FOTO)

0

Pripijena uz telo i jako, jako seksi, ova haljina će odlično stajati i devojkama s malim grudima i onima koje imaju nešto bujnije poprsje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Slavne sestre Kendal i Kajli Džener, između svega ostalog čime se bave, imaju i liniju odeće i upravo su ove nedelje izbacile novu kolekciju koja intrigira, piše Cosmopolitan.

 

Ono što nam je posebno zapalo za oko je mala crna haljina u kojoj je pozirala Kajli, a vrlo je jednostavna tako da smo sigurni da sličan model možete sašiti ili pronaći u svom gradu.

 

Ona jednostavno ne ume da se obuče loše: Ovo je sve u čemu je Kendal Džener viđena otkad je kročila u Kan (FOTO)

 

Pripijeni model s tankim naramenicama, savršeno je istaknuo njene ženstvene obline, a ovo je definitivno jedna od najseksepilnijih crnih haljina koju smo dosad videli.

 

foto: Profimedia

Njenom seksepilu doprinosi i dodatak lateksa na području grudi, kao i izazovni duboki dekolte. Uz jednostavnu šminku i visoke potpetice upotpunite izgled i spremne se za neko letnje događanje na kome želite da ostavite dobar utisak.

 

Greška koju nijedna žena ne sme da napravi nikad i nigde: Kendal Džener uništila najzanimljivije kansko izdanje ove godine (FOTO)

 

Ukoliko tokom letnjih dana ipak ne želite crnu haljinu, sestre Džener su pripremile isti model samo u narandžastoj boji koji savršen stoji na preplanulu kožu.

 

1 / 2 Foto: Profimedia
makonda-tracker