sve ostavila bez daha

Na ovoj haljini Kejt Midlton može samo da joj zavidi: Marijana Mateus u izdanju zbog kojeg je ceo Kan uzdisao (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Mara

24-05-2017 16:38h
Za izgled svaka cast ali nekako ta kosa kao da je uvek neoprana ili nedovrsena.

Sharlotte

25-05-2017 08:31h
Neukusno je porediti Kejt sa Marijanom, haljina jeste zanimljiva, ali ne ide uz Marijanine godine niti njeno ponašanje. Uz ovu haljinu bi svakako išlo svedenije ponašanje kakvo ima Kejt.

verica

25-05-2017 11:11h
marijana je dama broj jedan bravo

Maja

25-05-2017 19:05h
lepo izgleda,al brate sto joj je faca ruzna ...

Ana

25-05-2017 20:56h
Ja stvarno ne znam šta je ovde izvajano!? I kako nju možete porediti sa princezom!? Ako se neko brukao svojim "smelim" izgledom i "pametnim" izjavama kojima se svi smeju, onda je to ona. I stvarno se pitam koliko vam je platila za ovu objavu???
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: