MOdni performans u KPGT-u

Ko je nova modna ikona? Poznate pevačice i glumice u ulozi modela

0
Multitalentovani umetnik - diplomirani glumac i modni dizajner Vladimir Nićiforović, u petak 12. maja, u KPGT-u upriličio je svoj prvi glumačko-modni performans u sklopu kojeg je prikazana nova kolekcija njegovog brenda Ivica i majica - prepoznatljivog po belim pamučnim majicama i šaljivim natpisima.
foto: Jovan Marjanov
foto: Jovan Marjanov

Ovaj modni šou koji je režirao glumac i dizajner nakita Demode Boris Kargotić otvorila je Marija Šerifović na sebi svojstven šarmantan i neposredan način, a potom su nespecifičnom pistom počele svoj defile glumice i balerine u ulogama manekenki: Miljana Gavrilović, Daca Dabović, Vaja Dujović, Dunja Stojanović, Anka Gaćeša, Tamara Belošević, Aleksandra Belošević, Olja Bacić, Tatjana Dimitrijević. Svaka od njih je imala svoju mini rolu u skladu sa natpisom na haljini, majici ili kupaćem kostimu, tako je glumica Vanja Nenadić "tražila muža", Tamara Dragićević se predstavila kao "fešn ajkon", dok je Nina Janković u božanstvenoj haljini napravljenoj od majica zatvorila reviju.

1 / 13 Foto: Jovan Marjanov

Kreativnom vizuelnom izrazu doprinele su takođe dve umetnice u svom poslu - frizure je potpisala je Srna Jovanović iz hair studija Prostor dok je originalni make up osmislila Nena Ilić. Dve stotine zvanica među kojima su bili i Sale Tropiko sa suprugom Jovanom Pajić, voditeljka Irina Radović sa ćerkom Iskrom, pevačica Ana Bebić, manekenka Tamara Paunović, glumci Ivan Mihailović, Lena Bogdanović, Iva Stefanović, Žarko Stepanov...

pozdravili su dizajnera I učesnice ovog modnog spektakla gromoglasnim aplauzom kojim su, pomalo neuobičajeno, ovu sjajno raspoloženu i razigranu glumačko-modnu trupu pozvali na bis. Druženje se nastavilo na koktelu na kojem su služeni specijalno dizajnirani kapkejkovi Nanine kuhinje sa ispisima poput onih na majicama. Za dobru atmosferu bila je zadužena pevačica Ana Bebić, a potom su se glumci smenjivali za mikrofonom za svoju dušu do sitnih jutarnjih sati održavši mini-koncert Falš benda čiji je svestrani glumac, kostimograf i dizajner Vladimir Nićiforović jedan od pevača i osnivača.

 

makonda-tracker