pokušala da postavi trend

Htela je samo da ostavi utisak: Pevačica se sredila kao nikada ranije, a ismevaju je toliko da Tviter GORI (FOTO, ANKETA)

1
Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda na planeti šokirala je sve izborom odeće i doživela da je nazivaju Frankeštajnovim čudovištem.
foto: Instagram
foto: Instagram

Tridesetpetogodišnja pevačica Dženifer Hadson uvek je savršeno obučena - od glave do pete. Svaki detalj na njoj prredstavlja pravu modnu inspiraciju, zbog čega njeni obožavaoci jedva čekaju da se pojavi u javnosti i pokaže im neki novi modni trik.

 

Obično ona važi za trendseterku, ali ovog puta je to bila Srpkinja: Serena Vilijams iskopirala našu teniserku (FOTO, ANKETA)

 

Međutim, to se svakako nije dogodilo tokom jučerašnje epizode muzičkog takmičenja The Voice. Ona je, naime, odabrala teksas jaknu o kojoj će se još dugo pričati, a već je glavna tema na Tviteru.

 

 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

 

Nije potrebno da vam naglašavamo šta je privuklo pažnju korisnika ove društvene mreže, zar ne?

 

 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

 

Zbog veoma naglašenih imena, tviteraši su nazvali Dženifer Frankenštajnovim čudovištem, pitali je da li je slučajno zaboravila da izvadi ofinger, uporedili je s batlerom iz serije Adamsovi, istakli da su na trenutak pomislili da gledaju Dinastiju...

 

makonda-tracker