Poznate dame na reviji UGG Australia

2
Na ovogodišnjoj 32. Beogradskoj nedelji mode u nedelju 28. oktobra sa početkom u 20 časova na modnoj pisti u dvorani Belexpocentra biće predstavljena najnovija kolekcija UGG Australia za jesen/zimu 2012-13 i ko zapravo nosi ove popularne čizme.

UGG Australia obuća spoj je klasike i modernog,  simbol kvaliteta i udobnosti koji poznate dame u svetu i kod nas najradije nose.



Modnu reviju otvoriće Teodora Spasić,  balerina beogradskog Narodnog pozorišta koja je ove godine u Istanbulu osvojila bronzanu medalju na svetskom takmičenju mladih baletskih umetnika od 18 do 28 godina, a svojom pojavom na pisti obradovaće nas i Katarina Vučetić i Marijana Mićić, koje ove godine predstavljaju ovaj popularan brend.



Kao i svake godine u UGG-u su izabrali poznate dame iz srpskog javnog života  koje dostojno predstavljaju ovaj brend, a u prodavnici Sportina XYZ i Fashion& Friends u tržnom centru Ušće, UGG Australia im je darovao čizmice, da ih tokom predstojećih hladnih zimskih dana greju. Dame koje ove godine predstavljaju UGG Australia: Teodora Spasić, Marijana Mićić, Katarina Vučetić, Ana Stanić, Marina Kotevski i blogerka Zorannah (Zorana Jovanović).

 

makonda-tracker