savršeno

Veličanstveni omaž Dajani i Elizabeti & kraljevska boja: Kejt Midlton u već viđenoj haljini očarala Britance

0

Princeza od Velsa u kraljevskoplavoj kaput-haljini koju je nosila već dva puta.

Kejt Midlton u kraljevskom izdanju na škotskom krunisanju
Kejt Midlton u kraljevskom izdanju na škotskom krunisanjufoto: ui Mok/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Juče je kralju Čarlsu uručena škotska kruna u katedrali St Giles u Edinburgu, a toj svečanosti su između ostalih prisustvovali i kraljica Kamila, princ Vilijam i Kejt Midlton.

 

Ona je za ovu svečanost odabrala kraljevskoplavu boju i već viđenu kaput-haljinu koju je nosila za Uskrs i na Danu Komonvelta, a koja je nepogrešiv odabir u svakoj prilici.

 

Upečatljiva kaput-haljina koju potpisuje Catherine Walker, bila je midi dužine i ustručena te je istakla princezinu savršenu liniju.

 

Uz fantastičnu haljinu, Kejt je iskombinovala isto tako upečatljiv fascinator Philip Traecy u istoj boji koji se savršeno uklopio.

Plave salonke od brušene kože je nosila uz ovu kombinaciju u martu 2022. godine, a nije odustala ni ovog puta jer su zaista savršena kombinacija. 

 

Ono što je posebno dirljivo jeste nakit koji je princeza od Velsa odabrala za ovu priliku, a koji je predstavljao omaž pokojnoj kraljici Elizabeti Drugoj i princezi Dajani.

 

Naime, Kejt Midlton je na škotskom krunisanju nosila bisernu ogrlicu kraljice Elizabete Druge, koju je nosila i princeza Dajana. Istu ovakvu ogrlicu, Kejt je nosila na sahrani kraljice i princa Filipa. 

 

Takođe, princeza od Velsa je juče nosila prelepu bisernu narukvicu koja je prvobitno pripadala Dajani. A to nije prvi put da se ova narukvica nađe oko ručnog zgloba Kejt Midlton.

 

Naime, ona je 2017. godine prvi put ponela ovaj komad nakita tokom posete Nemačkoj, a od tada ga je nosila mnogo puta. 

 

Istu tu narukvicu, princeza Dajana je nosila 1989. godine kada je sa princom Čarlsom obišla Hongkong. 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt Midlton je svojoj pokojnoj svekrvi odala počast i time što je nosila njene minđuše, a ranije ih je nosila na fotografijama snimljenim za njen 40. rođendan. 

 

Uz sve ovo, Kejt je kosu pokupila kako bi fascinator došao do izražaja, a odlučila se i za neutralnu šminku, sa malo olovke na očima i malo rumenila.

 

I uprkos formalnosti koju ova prilika nosi, izgledalo je da je Kejt bila razigrano raspoložena te je u jednom trenutku u službi, nežno je potapšala muža po leđima.

 

 

makonda-tracker