NEPROLAZNO

Skrivaju stomak, ističu struk, savršeno idu uz svaku košulju: Farmerke Slobode Mićalović su apsolutni LETNJI MODNI HIT

0

Pojedini odevni komadi su vanvremenski, a jedan od njih ponela je i naša lepa glumica Sloboda Mićalović 

foto: Instagram / Sloboda Mićalović Boba
foto: Instagram / Sloboda Mićalović Boba

Glumica Sloboda Mićalović poznata je po tome da obožava crne odevne kombinacije po kojima je postala prepoznatljiva.

 

Upravo zato nas obraduje svaki njen novi modni izlet, a jedan od njih napravila je kada je nedavno ponela vanvremenski komad od džinsa i belu košulju koja je apsolutni modni must have već godinama.

 

Svoju vitku liniju istakla je farmerkama od svetlog teksasa sa visokim strukom i kaišem u braon boji koje su se savršeno uklopile sa belom košuljom koja je bila uvučena u njih.

 

 

Zvonasti oblik pantalona postao je ponovo moderan prošle godine i sada gotovo da nema devojke koja nema bar jedan ovakav model u svom ormaru. Pripadnici lepšeg pola su sa oduševljenjem dočekale da se na velika vrata vrati ovaj obožavani trend devedesetih, pa ga sada kombinuju na različite načine.

 

 

Farmerke koje je ponela Anđelka odlične su jer prikrivaju svaki višak na stomaku zbog toga što su poprilično duboke, skreću pažnju sa tog, za mnoge žene osetljivog dela tela i akcenat stavljaju na noge i nogavice koje se postepeno šire. 

 

A šta bismo mogli reći o beloj košulji? Zapravo, ništa što već nije sto puta ispirčano... Samo je obucite, ponesite samopouzdanje i uživajte u modnoj slobodi i kreativnosti koja je najbolja ulaznica za savršen izgled. 

 

 

makonda-tracker