plavo, pastelno

Da li su se dogovarale ili je slučajnost? Milena Vasić i Sloboda Mićalović SLIČNIM STAJLINGOM oduševile Beograđane

0

Za proslavu rođendana JDP-a Sloboda Mićalović i Milena Vasić ponele su prelepe kreacije 

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Jugoslovensko dramsko pozorište proslavilo 75. rođendan, a brojni glumci i glumice elegantnim stajlinzima ulepšali su ovaj dan.

 

Među njima su se našli brojni poznati glumci, Nenad Jezdić, Irfan Mensur, Sloboda Mićalović, Nataša Ninković, Milena Vasić i mnogi drugi.

 

Glumice su ponele svoje najlepše odevne kombinacije, a Sloboda Mićalović i Milena Vasić su sve oduševile svojim odabirom garderobe. Kada su stigle u JDP glumice su bile gotovo identično obučene, ali im to ni malo nije smetalo. 

 

 

Njih dve su se odlučile za klasično odelo ravnog kroja u plavoj boji, s tim što je Slobodino odelo bilo malo tamnije nijanse, koja je pomalo vukla na ljubičastu, dok je Milenino bilo svetlije, nebo plave boje. 

 

Obe glumice su imale gotovo identičan stajling. Ispod sakoa, obe glumice su ispod odela imale belo, Milena košulju koju je zakopčala do grla, a Sloboda majicu na V izrez koja je otkrivala njen vrat i dekolte.

 

Milena Vasić oduševila stajlingom u JDP-u
Milena Vasić oduševila stajlingom u JDP-ufoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Jedina razlika u stajlingu dve lepe glumice je bila u odabiru obuće. Milena je imala salonke crne boje na visoku štiklu, dok se Sloboda odlučila za cipele u krem nijansi. 

 

Sloboda Mićalović u klasičnom izdanju od kojeg zastaje dah
Sloboda Mićalović u klasičnom izdanju od kojeg zastaje dahfoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

I jedna i druga su pustile kosu da prirodno pada niz njihovo lice, s tim da je Sloboda imala blago uvijene talase, dok je Milenina kosa bila ravna.

 

Godišnje nagrade Jugoslovenskog dramskog pozorišta dobili su glumice i glumci: Anita Mančić za ulogu Ikonije u predstavi „Čudo u Šarganu“, Sanja Marković za ulogu Cmilje u predstavi „Čudo u Šarganu“, Nenad Jezdić za naslovnu ulogu u predstavi „Razvojni put Bore šnajdera“ i ulogu Prosjaka u predstavi „Čudo u Šarganu“, Milan Marić za ulogu Edipa u istoimenoj predstavi, Nataša Ninković za ulogu Jokaste u predstavi „Edip“, Marko Radojević za ulogu Pevača u predstavi „Edip“, Jovana Belović za ulogu Lavinije u predstavi „Tit Andronik“, Sloboda Mićalović za ulogu Ona u predstavi „Vatre“, Milena Vasić za ulogu Fedre/Magdalene u predstavi „Vatre“ i Nataša Tapušković za ulogu Sapfo/Terapeutkinje u predstavi „Vatre“.

 

 

 

makonda-tracker