SMELOOO

Ovakvu haljinu može da ponese samo neko sa mnogo SAMOPOUZDANJA: Monohromatsko izdanje Ane Stanić oduzima dah

0

Čipka je materijal koji često može da izgleda degutantno, ali kada je ona nosi izgleda savršeno 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedno od najpoznatijih imena pop muzičke scene Ana Stanić nastupila je na drugom obnovljenom izdanju festivala “Beogradsko proleće” u MTS Dvorani sa pesmom "Krila".

 

Osim nje, publici se predstavilo još 17 izvođača, a nekoliko njih osvojilo je srca ne samo odličnom muzikom i vokalnim sposobnostima, već i prelepim, s puno pažnje odabranim stajlinzima.

 

Jedan od njih bila je i Tijana Bogićević, o čijoj numeri je sinoć brujao Beograd, jer je upravo njoj pripalo prvo mesto. 

 

 

Ipak, ona nije bila jedina koja je privukla pažnju beogradske publike. Prelep autfit ponela je i Ana Stanić koja godinama nosi titulu jedne od najzgodnijih pop pevačica na domaćem estradnom nebu. 

 

Ona se na festivalu predstavila pesmom "Krila", a prelepa crna haljina koja je bila pripijena uz telo oduševila je sve prisutne. 

 

 

Ana se mnogo puta pojavljivala u ovakim i sličnim izdanjima, a čini se da je s godinama ova naša lepa pevačica sve ženstvenija.

 

Čipkana haljina sa dubokim dekolteom naglasila je njen seksepil, a odabir boje i materijala bio je potpuno u skladu sa prilikom.

 

Kako je Ana izgledala pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

makonda-tracker