pre-div-no

Kroj i boja koji svaku ženu pretvaraju u BOGINJU: Tijana Bogićević u glamuroznoj haljini koju ćete gledati BEZ DAHA

0

Pevačica Tijana Bogićević je sinoć očarala Beograđane elegantnom "barbi" kreacijom, koja skriva sve nesavršenosti i ističe obline.

Tijana Bogićević je poznata po elegantnom stilu.
Tijana Bogićević je poznata po elegantnom stilu.foto: Nemanja Nikolić

Sve oči ljubitelja pop i zabavne muzike sinoć su bili uperene u festival "Beogradsko proleće" koji se održao u MTS dvorani.

 

Voditelj programa su bili Marija Bergam i Frano Lasić, a u takmičarskom delu je učestvovalo 18 takmičara.

 

Pobedu je odnela pevačica Tijana Bogićević, na drugom mestu se našao Adi Šoše, dok je treći bio Isak Šabanović.

 

Bora Čorba je dobio specijalnu nagradu za tekst pesme "Verica".

 

Pevačica Tijana Bogićević je publiku i žiri oduševila pesmom "Krila od dima" za koju je tekst napisala Sara Milutinović, a koja govori o tragičnoj smrti Milana Laće Radulovića, a osim što je ubedljivo pobedila na "Beogradskom proleću"; možemo da kažemo da je bila i kraljica stila.

Ona je sinoćnim izdanjem pokazala da nije uspela da odoli trentno najpopularnijem modnom stilu "Barbiecore".


Otkako su se prošle godine pojavile fotografije sa snimanja filma "Barbi" režiserke Grete Gervig, već prisutna opšta pomama za "roze modom" pojačala se, a čuveni Institut za boje Pantone, vodeći svetski autoritet u oblasti boja, predvideo je da će Viva Magenta, nijansa između roze i ljubičaste, biti najpopularnija tokom 2023. godine.

Ovaj trend su na najbolji način na našim prostorima ispratile Jelena Đoković, Danijela Martinović i Aleksandra Radović, a i Tijana je za svoj nastup odabrala upravo "Barbie" stil i prošetala u glamuroznoj haljini.


Tijana se pojavila u jednobojnoj haljini u nijansi između roze i ljubičaste koja je osim bojom, sve prisutne osvojila i krojem.

 

Top haljina je imala karakterističan prednji deo između srcolikog i V izreza sa asimetričnim levim delom koji je ličio na svojevrsnu mašnu.

 

Ova kreacija se prostirala do poda, a upečatljivost je dobila i zahvaljujući dubokom šlicu spreda i elegantnim asimetričnim naborima sa strane.

 

Haljina je bila blago ustručena i ravnog kroja koji je Tijana fantastično iznela i pokazala da je ovakav model upravo ono što svakoj ženi treba: prati liniju tela, ističe obline i skriva nesavršenosti, a svaku ženu čini modnom boginjom.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uz ovu haljinu, pevačica je iskombinovala elegantne crne sandale sa tankim kaišićima,

 

Kosu je ravno isfenirala i pustila da joj pada niz leđa, a mejkap je bio upečatljiv u tamnim nijansama koje su naglasilae oči i ružičastim ružem koji je istakao senzualnost njenih usana.

 

makonda-tracker