jedan detalj menja ceo doživljaj

Boja koja PODMLAĐUJE i kroj haljine za kojim će sve žene poludeti: Maja Mandžuka u izdanju koje je očaralo Beograđane

0

Glumica Maja Mandžuka oduševila je sve svojom šik i trendi kombinacijom.

Glumica Maja Mandžuka pokazala nam je šik i trendi kombinaciju.
Glumica Maja Mandžuka pokazala nam je šik i trendi kombinaciju.foto: Damir Dervišagić

Danas je u MTS dvorani održana konferencija za medije povodom nastavka kultnog filma "Munje".

 

Film Raše Andrića "Munje opet" će biti premijerno prikazan 29. marta u Beogradu, a cela ekipa koja stoji iza ovog ostvarenja garantuje dobru zabavu. 

 

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta (Sergej Trifunović i Boris Milivojević) sve je isto: nema ni devojaka, ni novca, ni doživljaja.

 

Ali kada im protivnik Gojko Sisa (Nikola Đuričko) ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake – ovako bi se najkraće mogao opisati nastavak kultne komedije “Munje opet".

Iz stare glumačke postave neki su nas nažalost napustili (Nebojša Glogovac), a neki se ne vraćaju (Zoran Cvijanović), a pored dobro poznatih lica, tu su i Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Marinković Maca, Miona Marković, Ivana Zečević, Marko Pavlović, Ivana Šćepanović, Bojan Veljković, Miloš Đorđević, Zlatija Ocokoljić, Nikola Vujović, Stojša Oljačić, kao i reper Ivan Ivanović Đus.

 

U galeriji možete da pogledate kako je bilo danas na konferenciji za medije.

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Posebnu pažnju na današnjoj konferenciji za medije privukla nam je glumica Maja Mandžuka (41).

 

Glumica Maja Mandžuka smatra da se njen lik nije puno promenio, osim što je malo sazrela, i dalje joj je ljubav na prvom mestu, uvek je pozitivna, borbena, voli da igra, uvek ima neke ideje i talentovana je za đuskanje i žurke.

 

Lepa glumica se na današnjoj konferenciji pojavila u predivnom izdanju.

 

Obukla je predivnu roze mini-haljinu koja je imala zanimljive 3/4 rukave i središnji beli deo koji se istakao mašnom.

 

Ova ustručena haljina istakla je glumičinu figuru, a od struka se širila u A kroj u blagim, širim faltama što je upotpunilo celokupan utisak.

Maja Mandžuka u preslatkoj kombinaciji oduševila.
Maja Mandžuka u preslatkoj kombinaciji oduševila.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova haljina u "Barbi" stilu je fantastična i za žene koje žele da sakriju možda višak kilograma, a ipak naglašava figuru i čini svaku ženu ženstvenom i seksepilnom.

 

Da obuća može da promeni potpunu "vibraciju" kombinacije dokazala je i Maja Mandžuka danas budući da je izborom odeće smirila autfit.

 

Naime, da je izabrala cipele sa štiklom ili sandale, cela kombinacija bi bila suva elegancija i mogla bi da prođe i na crvenom tepihu.

 

Nasuprot tome, glumica se opredelila za moderniju varijantu te je uz ovu haljinu iskombinovala bele dokolenice i crne glomazne cipele koje su nalikovale na oksfordice.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na taj način je ovu odevnu kombinaciju učinila šik i trendi, a celokupni utisak je bio fantastičan.

 

Glumica je bila svedena po pitanju nakita, a ovom prilikom nam je pokazala besprekornu frizuru koju je samo ravno isfenirala i pustila da pada niz telo.

 

makonda-tracker