proleće-leto 2023.

Praktične, lako dostupne i U TRENDU: 6 torbica koje će dominirati modnom scenom ove sezone

0

Torbe su neizostavan detalj svakog dobrog autfita, a evo kakve će biti u trendu naredne sezone

Ove sezone hit će biti torbice sa ručkom
Ove sezone hit će biti torbice sa ručkom foto: Creative Lab / Shutterstock.com

Teško je poreći da torba može lako da popravi ceo vaš autfit i da svojim šarmom "razbije" jednoličnu odeću u slučaju potrebe. Kako već uveliko najavljuju strani modni mediji, ove sezone proleće-leto 2023. modnom scenom će dominirati skromna torba sa gornjom ručkom.

 

Za razliku od drugih vrsta torbi, torbica sa gornjom ručkom je obično prilično strukturisana, ali zahteva malo više pažnje dok je nosite.


Ako imate želju da malo promenite stil, ali niste sigurni u kom pravcu da idete, razmislite o tome da isprobate torbu sa gornjom ručkom.

 

Ona se posebno preporučuje onima koji žele u da svoj lični stil unesu malo ženstvene gracioznosti i šarma.

 

Ovih nekoliko torbi sa gornjim ručkama će biti hit sezone, a uz to će vas inspirisati da ovog proleća i leta izađete iz svoje zone komfora i isprobate nešto novo. 

 

1. KREMASTA KONJAK TORBICA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafe New York (@rafenewyork)

Ovo je apsolutni klasik koji jednostavno vrišti „proleće je došlo". Sa njom nikako ne možete pogrešiti – krem torba sa gornjom ručkom i kožom boje konjaka.

 

Srebrna kopča balansira tople tonove torbe, a bočne strane imaju kožne džepove koji ublažavaju oštrije uglove. Možete je upariti sa bilo kojom haljinom.


2. SRCELOMKA

Ako tražite nešto totalno suprotno prvoj torbici, ovo bi mogao da bude pravi izbor za vas. Ova crvena kožna torba sa gornjom ručkom ima veoma oštre uglove i hrabri zlatni "hardver". Ima veliku, zaobljenu ručku, a najbolja je u kombinaciji sa crvenim karminom.

3. PROZIRNA TORBICA
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sweetdeal22 (@sweetdeal22)

Ako ste ikada poželeli da vidite šta se tačno nalazi u vašoj torbi, a da ne morate da je otvarate i kopate po njoj, ova neobična, prozirna kožna torba je baš za vas. Naravno, moraćete da pazite šta sve stavljate u nju, osim ako ne želite vaše neuredne stvari budu izložene brojnim pogledima. Odlično za one koji teže modnom minimalizmu.

4. IZDUŽENA TORBICA

Ko kaže da žena fokusirana na posao ne može biti i modni mag?

 

Ako vam je potrebna torba koja je opremljena, ne samo za vaš telefon, novčanik i sjaj za usne, razmislite o proširenoj verziji aktovke. Ona ima dovoljno prostora za tablet i, naravno, razne druge sitnice.

5. CRNA MINI-TORBA

Ako ste veliki obožavatelj mali crnih haljina, crna kožna mini torbica može biti vaša srodna duša.

 

Ova multipraktična torba je praktična i za kasnu kupovinu namirnica u helankama i džemperu tri boja većem, ali je dovoljno elegantna za neke svečanije prilike. Sa njom bukvalno ne možete pogrešiti.
 

6. VELIKA PRAVOUGAONA TORBA


Torbe dolaze u svim oblicima i veličinama. Ako tražite torbu za nošenje laptopa ili gomile raznih papira za školu ili posao, možda je ovo najbolje rešenje za vas. Ima malo sofisticiraniji izgled, a na neki način predstavlja tašnu i aktovku u jednom. 

 

 

makonda-tracker