top

Autfit za PROLEĆE NA ZIMU: Savršen MINIMALISTIČKI stajling Dragane Kosjerine za vremensku prognozu ovih dana

0

Ovaj autfit Dragane Kosjerine bi najbolje mogao da se opiše rečima - Tako prosto, a tako savršeno. 

Dragana Kosjerina
Dragana Kosjerinafoto: ATA Images

 

Dragana Kosjerina već duže vreme važi za jednu od najlepših i napoželjnijih domaćih voditeljki, i mnogim muškarcima nije baš drago što je ona već duže vreme u srećnoj ljubavi sa svojim verenikom Bojanom Perduvom.

 

Oni su vereni već tri godine, a lepa Dragana je pre izvesnog vremena, za Bojanov rođendan, čak otkrila i kako mu tepa.

 

- Srećan ti rođendan, moj Bo. Za sve lepše godine - napisala je Dragana tada na Instagramu.

 

Kako je više puta istakla, Bojan i ona su praktično savršen spoj, pošto se pronalaze u toliko mnogo stvari. Inače, Draganin verenik je stomatolog i živi malo u Italiji, malo u Beogradu.

 

 

- Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate — rekla je ranije Dragana za medije, a više nego očigledno je da ona i Bojan uživaju u zajedničkim ternucima.

 

 

Oko novogodišnjih praznika Kosjerina je posetila Italiju, konkretno Veneciju i Rim. Iako to nije rekla, logično je pretpostaviti da je odlučila da slobodno vreme provede sa svojim izabranikom. Tom prilikom, prošetala je jedan autfit, koji je prosto savršen za vreme koje trenutno vlada u Srbiji.

 

 

Njena kombinacija za ove tople zimske dane, možemo reći i ovo proleće koje nas je "pogodilo" na zimu, je u potpuno minimalističkom duhu. Sve izgleda tako prosto, a tako savršeno na svom mestu.

 

 

Akcenat je na zakopčanom svetlo braon ili oker kaputiću, ispod koga je obukla crnu bluzu i crne pantalone. Sve to je upotpunila sa, kao što je i prilika po ovakvom vremenu, crnim naočarima za sunce.

 

A kako bi poziranje bilo potpuno, tu je i neizostavna ruka u kosi (Ipak se preziva Kosjerina), kao i siva torba.

 

 

makonda-tracker