uživa u svakom trenutku

Nešto NEOBIČNIJE, a LEPŠE odavno nismo videli: Severina ponela odevni komad koji će biti apsolutni modni hit leta 2023.

0

Čini se da se Severini veoma dopao boravak na Maldivima gde je uživala u društvu svog sina Aleksandra

foto: Instaram Printscreen / severina
foto: Instaram Printscreen / severina

Lepa Splićanka Severina Vučković poslednjih dana pleni lepotom sa fotografija koje su nastale na obalama prelepih Maldiva.

 

Ona je tamo proslavila rođendan svog sina Aleksandra, a društvo joj je pravilo još nekoliko bliskih saradnika i ljudi koji su joj kao porodica. 

 

Pevačica je iz dana u dan mamila osmehe i izdahe dok je sa pratiocima delilia nestvarne fotografije ovog prelepog ostrva. Ona je oduševila pratioce svojim stajlinzima, od prelepih kupaćih kostima, do "golog kompleta" koji je mamio uzdahe. 

 

 

Sada je odlučila da nas počasti joj jednom prelepom fotografijom na kojoj smo mogli da je vidimo u veoma neobičnom komadu garderobe.

 

Severina je ponela kombinezon koji je bio sačinjen od belog pamuka, toliko laganog da je prosto milovao njenu kožu, a setalj na nogavicama i duž celih leđa opčinio je sve.

 

Ispod njega video se prelepi kupaći kostim u animal printu koji će, sudeći prema onom što možemo da vidimo i na svetskim zvezdama, biti apsolutni modni hit ovo leta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

U pitanju je bila prelepa čipka, koja je bila oko rukava i nogavica, ali i celom dužinom leđa, koja je celom izgledu dala nesvakidašnji retro izgled. 

 

Na nogama nije imala ništa, bosim stopalima je gazila po toplom pesku. Čini se da joj poziranje pred objektivom fotoaparata predstavlja veliko zadovoljstvo, jer se na njenom licu mogla pročitati sreća, uživanje i zadovoljstvo.

 

 

 

makonda-tracker