crveno-crno kombinacija

Sve oči su bile uprte samo U NJU: Jelena Gavrilović u glamuroznom izdanju (ponovo) oduševila Beograđane

1

Kada želi da izgleda savršeno i glamurozno, glumica Jelena Gavrilović uvek bira komade sa šljokicama.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Jelena Gavrilović (40) godinama je na domaćoj sceni i svojim šarmom i lepotom izaziva pažnju gde god da se pojavi.

 

Ona je poznata po svojim ekstravagantnim kombinacijama i nepogrešivom stilu zahvaljujući kojem su uvek sve oči uprte u nju. 

 

U poslednje nekoliko meseci nas je kupila svojim stilskim odabirima, a najviše u pamćenju su nam ostala njena "šljokičasta" izdanja koja su skoro bez premda.

 

Za crveni tepih, glumica skoro uvek bira komade sa šljokicama, a tako je bilo i na prošlogodišnjem FESTU, kada se pojavila u dugačkoj haljini sa šljokicama i kratkim puf rukavima.

Večeras na otvaranju 51. FESTA Jelena se ponovo pojavila u šljokičastom izdanju, ali je i ponovo osvojila srca Beograđana.

Fest
foto: Damir Dervišagić

Duga crvena haljina protkana šljokicama besprekorno je istakla glumičinu vitku figuru. 

51. FEST, Jelena Gavrilović
foto: Damir Dervišagić

Međutim, kraljica večerašnje kombinacije je bio crveno-crni strukirani ogrtač koji je svojim širokim, zvonastim rukavima  sa prorezima koji je celom stajlingu dao svečanu, glamuroznu notu.

 

Jelena se odlučila da zaliže kosu u prednjem delu i pusti je da pada pozadi slobodno, što je doprinelo da joj do izražaja dođu viseđe elegantne minđuše.

51. FEST, Jelena Gavrilović
foto: Damir Dervišagić

Crveni ruž i mala tašna zaokružile su ovu kombinaciju i pokazale još jednom zašto je Jelena Gavrilović jedna od najstilizovanijih dama na domaćoj glumačkoj sceni.

 

KO je još od poznatih ličnosti bio na večerašnjem otvaranju 51. FESTA pogledajte u galeriji koja sledi:

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker