očaravajuća

Donji deo ove fotografije je SUVA UMETNOST! Živa legenda Holivuda VELIČANSTVENOM HALJINOM hipnotisala Berlin

0

Australijska glumica poznata je po izuzetnom stilu za crveni tepih, a ovo je jedno od njenih najlepših izdanja u karijeri

foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE
foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE

Kad god je tema sezona filmskih festivala i(li) najprestižnijih nagrada, nema češće pominjanog imena od australijske glumice Kejt Blanšet (53), pa izuzetak nije ni početak 2023. godine.


Slavna oskarovka, koja nas je ponovo očarala svojim talentom, ovog puta u filmu "Tar", jedna je od glavnih favoritkinja za ovogodišnju nagradu Oskar za najbolju žensku glavnu ulogu.

 

Slavna Kejt u ovom ostvarenju igra Lidiju Tar, svetski poznatu dirigentkinju i kompozitorku čija se karijera urušava nakon optužbi za seksualno uznemiravanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TÁR (@tarmovie)


Blanšetova je već osvojila niz vrednih filmskih nagrada protelih nedelja i meseci za ovu ulogu, a na crvenom tepihu nas je iznova podsećala zbog čega spada u najbolje odevene žene proteklih decenija u šou-biznisu.

 

Sada je rešila da to ponovo pokaže, a prilika je bila premijera filma "Tar" na 73. Berlinalu.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE


Kejt Blanšet zakoračila je pre foto-reportere u još jednoj kreaciji koja je predivan spoj modne klasike i novih trendova, što je glavna odlika njenog ličnog stila.

 

Glumica je odabrala elegantnu couture haljinu modne kuće Givenchy, iz kolekcije za proleće 2018. godine.

 

Kejt Blanšet na premijeri filma 'Tar' na 73. Berlinalu
Kejt Blanšet na premijeri filma "Tar" na 73. Berlinalufoto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE

U pitanju je toaleta čiji je gornji deo crne boje, pripijen uz telo i s rolka-okovratnikom, dok na leđima ima veliki i okrugao izrez za dašak seksepila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caro ✨ (@catenichols_fr)

 

Kejt je struk naglasila jednostavnim širokim pojasom crne boje, a ispod njega počinje prava magija – suknja inspirisana bojama duge! Blanšetova se opredelila za model koji ima tek nekoliko boja, a one se na bogatim karnerima postepeno prelivaju u ombre stilu.

 

Kejt Blanšet na premijeri filma 'Tar' na 73. Berlinalu
Kejt Blanšet na premijeri filma "Tar" na 73. Berlinalufoto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE

 

makonda-tracker