osmeh koji razoružava

Mini-haljina & stomačić u prvom planu: Milica Mandić naprosto BLISTA u 7. mesecu trudnoće

0

Sportistkinja Milica Mandić ponovo je sinoć zablistala na prestoničkom događaju, a više od bilo koje odevne kombinacije, pažnju nam je privukao njen trudnički stomačić i osmeh koji govori koliko uživa u ovom periodu života.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć su se na jednom prestoničkom događaju okupile brojne poznate ličnosti, a osim domaćina večeri Marije Kilibarde i glumice Anđelke Prpić koja se prvi put pojavila u javnosti sa novim dečkom i ponosno prošetala trudnički stomačić, mogli smo da vidimo i Vesnu Dedić, Mirku Vasiljević, Anastastiju Mandić, Sanju Kužet i brojne druge ličnosti iz sveta poznatih.

 

Ipak, malo više od ostalih nas je oduševila sportiskinja Milica Mandić, koja je ponovo zablistala i svojim osmehom pokazala koliko uživa u ovom periodu života i trudnoći.

 

Podsetimo, Milica Mandić se pre manje od mesec dana pojavila prvi put u javnosti otkad je objavila najlepše vesti, da će ona i njen suprug Marko uskoro postati roditelji.

 

Tada je sve prisutne oduševila svojom "all black" kombinacijom i roze rajfom kojim je "razbila" monohromatski izgled.

Milica Mandić
foto: Nemanja Nikolić

Tada je za Blic izjavila da uživa u trudnići, ali da pol bebe ne želi da otkriva.

 

Trudnoću podnosim sjajno! Sve je super, iskreno dobro se osećam, lepo ide sve za sada. Marko i ja jedini znamo za pol bebe! Neki deo porodice ne želi da zna pol, pa neću ni otkrivati. Oko imena se još uvek malo dvoumimo – rekla je ona.

 

Za razliku od crne odevne kombinacije koju je tada obukla, sinoć je Milica rešila da malo "začini" svoj modni stil.

 

Milica je za ovu priliku obukla streč mini-haljinu koja je u prvi plan istakla njen trudnički stomačić i predivnu figuru koju ima u 7. mesecu trudnoće. 

 

Predivna mini-halijna dugih rukava kupila nas je na prvi pogled upečatljivim dezenom u crno-beloj-zelenoj nijansi koji je inspirisan "animal" printom.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uz ovu haljinu je iskombinovala glomazne cipele koje su zaokružile ovu kombinaciju.

 

Talasasta, opuštena frizura i mejkap koji je naglasio njene predivne oči upotpunio je izgled Milice Mandić, ali njen osmeh "od uha do uha" je ipak bio najbolji "aksesoar", koji je razoružao sve prisutne.

 

makonda-tracker