lako se kopira

Za sunce, kišu i sva godišnja doba! Čizme Ane Ivanović zbog kojih će vas zaustavljati na ulici da vam se dive (FOTO)

0

Nekada najbolja teniserka sveta danas živi drugačijim životom, posvećena je porodici, ali i modi gde je često nepogrešiva.

foto: Printscren/Instagram/AnaIvanović
foto: Printscren/Instagram/AnaIvanović

Ana Ivanović je jedna od naših najboljih nekadašnjih teniserki. Ona uživa u braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim ima i dvojicu sinova.

 

Naša Ana je vrlo često bila tema modnih portala i tokom karijere. Ona je pored talenta i velikih uspeha koje je postigla, uvek privlačila pažnju svojom nežnom pojavom, elegancijom i savršenim modnim odabirom na prestižnim događajima.

Kako smo danas u eri društvenih mreža upućeni u svačiji život, vrlo je teško sačuvati bilo koji detalj samo za sebe. Ana je dosta aktivna na Instagramu i uglavnom ga koristi za objavljivanje svojih fotografija, koje su suva modna inspiracija. Ovog puta je iznenadila ne tako zimskim aufitom, ali čizme su definitivno nešto što možete odmah prepisati od nje.

 

Teniserka je pozirala u ležernoj crnoj haljini koju je uklopila uz sivi sako, dok su njene elegantne poluduboke kaubojke momentalno privukle pažnju. Ana je odabrala model koji je posebno aktuelan ove sezone i predstavlja pravi veliki povratak ovih čizmi, koje smo možda i nepravedno zapostavili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Savršeno ih možete kombinovati uz zimske haljine, suknje, ali isto tako i uz farmerke, jednostavno one su univerzalne i uvek dovoljne da od vašeg stajlinga naprave pravu magiju.

 

 

makonda-tracker