pogledajte

Zablistajte za novogodišnje praznike: Odaberite odevne komade u kojima ćete izgledati posebno!

0

Za najluđu noć svaka dama želi da izgleda posebno!

foto: Profimedia / Lev Dolgachov / Alamy / Alamy
foto: Profimedia / Lev Dolgachov / Alamy / Alamy

Bilo da se odlučite na neko putovanje, ludu žurku ili uživanje u udobnosti svoga doma, svaka žena će hteti da za ovu noć ponese nešto u čemu će zračiti i u čemu će se osećati prijatno! Izabrali smo za vas komade koje lako možete da ukombinujete, a vi se provedite ludo i nezaboravno u novogodišjoj noći!

 

Čipkasta bluza Lola

 

Ova čipkasta bluza će diskretno dati vašem stajlingu i ženstvenost i seksipil. Lako se uklapa uz neki sako ili blejzer. Poručite je OVDE po ceni od 1.490 rsd ili pozovite 011/4420-502.

 

Odeća za žene
foto: Promo

 

Bluza od satena u leopard printu

Leopard print sigurno će vam obezbediti pogledete, a vama osećaj sigurnosti. Ovu bluzu možete poručiti OVDE po ceni od 1.590 rsd ili pozivom na 011/4420-502 svakog radnog dana.

Odeća za žene
foto: Promo

Majica Christmas

Ako želite da uživate negde na planini ili u toplini svoga doma, onda ovu Christmas majicu morate imati. OVDE je poručite po ceni od 1.800 rsd ili pozovite 011/4420-502.

 

Odeća za žene
foto: Promo

Elegantna dezenirana haljina bez rukava

Uska haljina, koja prati liniju vašeg tela, sa zanimljivim detaljima biće pravi izbor za novogodišnju noć. Pozovite 011/4420-502 ili je OVDE poručite po ceni od 1.890 rsd.

 

Odeća za žene
foto: Promo

Elegantna bluza u boho stilu

Elegantna bluza kraćeg kroja, idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. OVDE je možete poručiti po ceni od 2.190 rsd ili pozivom na 011/4420-502 radnim danima.

 

Odeća za žene
foto: Promo

 

Elegantna haljina od muslina na preklop

Veoma lepa i elegantna haljina od raskošnog muslina, jednostavnog i efektnog kroja koji fantastično naglašava atribute. Gornji deo je na preklop, rukavi su 3/4. Struk je naglašen pojasom od istog materijala, na vezivanje. Donji deo je blago lepršav, sa volanom. Po ceni od 2.390 rsd možete je poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502.

 

Odeća za žene
foto: Promo

Crvena haljina sa širokim rukavima

Crvena haljina za najluđu noć je MUST HAVE! Jednostavan kroj je osnov elegancije i sofisticiranosti, a diskretna čipka kojom su obogaćeni rukavi daje poseban pečat celokupnom izgledu i intenzivno naglašava ženstvenost. Poručite je OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozovite 011/4420-502.

 

Odeća za žene
foto: Promo

 

Blejzer sa diskretnim volanima

Odeća za žene
foto: Promo

Univerzalni kratki blejzer je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite. Poručite ovaj blejzer OVDE po ceni od 2.790 rsd ili pozovite 011/4420-502.

 

makonda-tracker