modne influenserke su ostale bez komentara

Smela odevna kombinacija i TEDI KAPUTIĆ za hladne zimske noći: Isidora Simijonović očarala Beograd trendi stajlingom

0

Kada su videle njeno najnovije izdanje trendseterke su bile oduševljene 

foto: Instagram
foto: Instagram

Mlada glumica Isidora Simijonović proslavila se brojnim ulogama, a publika ju je najviše zavolela kroz krimi seriju "Ubice moga oca". 

 

Isidora je filmsku karijeru započela u filmu "Klip" davne 2012. godine. S obzriom da je tada bila maloletna, a film obilovao eksplicitnim scenama, rediteljka Maja Miloš je od njenih roditelja morala da traži dozvolu. I dobila ju je. 

 

 

Zahvaljjući toj ulozi srpska glumačka scena postala je bogatija za jednu multitalentovanu ličnost. Osim glumom, Isidora se bavi i pevanjem. 

 

Pored svih ovih kvaliteta koje poseduje, ova lepa dvadesetpetogodišnjakinja uspela je da privuče pažnju i kada su trendi, ali smele odevne kombinacije u pitanju.

 

Na nedavno održanom 23. Festivalu autorksog filma lepa Isidora se pojavila u jednoj veoma seksepilnoj kombinaciji na koju niko nije ostao ravnodušan.

 

Isidora Simijonović
Isidora Simijonović foto: Ata images

 

Ona je za tu priliku odabrala crne kožne pantalone i roze usku majicu koja je otkrivala njen kao izvajan stomak.  Uz ovu kombinaciju savršeno se uklopio tedi kaput predviđen da nas ušuška u hladnim zimskim danima.

 

Mnogi su bili očarani izgledom mlade glumice, a čini se da je i ona uživala svim čulima. 

 

 

 

makonda-tracker