praktično, a šik

Jedan detalj sve čini efektnijim: Vanja Ejdus zna kako da pomeri granice elegancije

0

Aksesoar koji proteklih sezona obožavaju influenserke sada je našao svoje mesto i u najsvečanijim prilikama

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

U Beogradskom dramskom pozorištu sinoć je održana premijera predstave "Božanstvena komedija" u režiji Franka Kastorfa, u kojoj igraju Aleksandar Jovanović, Aleksandar Radojičić, Bojana Stojković, Milena Vasić...


Jedan od najvažnijih kulturnih događaja u našoj zemlji ove godine okupio je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima se našla i glumica Vanja Ejdus, koja je podržala svoje kolege i uživala u premijernom izvođenju.

 

S obzirom na važnost prilike, glumica je bila veoma elegantna, a ona je za ovu priliku odabrala crno-belu kombinaciju. Vanja se pred okupljenima pojavila u crnoj maksi-suknji i dugačkom crnom kaputu klasičnog dizajna, koji je ponela preko lagane bele bluze.

 

Vanja Ejdus
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pored velike crne tašne na ramenu, jedna od zvezda Narodnog pozorišta nosila i manju torbicu koja se vezuje oko struka, a ona je bez sumnje najupečatljiviji deo ove odevne varijante.


Torbice koje se nose oko struka jedan su od najpopularnijih retro trendova proteklih sezona, a čini se da otkako je Konstrakta počela da ih nosi u svim prilikama, više nema mesta na kom ne možemo da očekujemo da vidimo mini-tašnu koja se nosi na ovaj način.

 

Vanja Ejdus
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

One su vrlo praktične, budući da omogućavaju slobodno poziranje, bez brige o sitnicama koje uvek imaju sa sobom, a najnoviji modeli udaljili su se od sportskog stila i odlično se uklapaju u eleganciju. Vanja Ejdus opredelila se za model klasičnog oblika pisma, i to sivu tašnicu ukrašenu nizovima nitni, a ona izgleda još efektnije u kombinaciji s ogrlicom i priveskom sličnih boja.

 

 

 

 

makonda-tracker