odeća govori više od reči

Moćan dizajn, ali još moćnija poruka: Rijana novom haljinom svima objasnila šta je prava ljubav!

0

Pevačica sa Barbadosa bila je jedna od glavnih zvezdi na svečanoj premijeri novog Marvelovog hit filma "Black Panther" u Los Angelesu!

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Rijana se na crvenom tepihu pojavila sa svojim partnerom, reperom ASAP Rokijem. Najmlađa američka milijarderka i ovoga puta je pokazala da je ikona stila, pošto se pojavila u veoma kreativnoj haljini.

 

Komad koji je dizajnirao slavni Rik Ovens imao je maslinasto sive nijanse i veoma kreativan oblik. Deo haljine bio je uzan, tako da su do izražaja došli svi Rijanini atributi, dok se na sredini nalazila jedna spirala, detalj koji je haljinu izdvajao od mnogih drugih sličnih odevnih predmeta.

Uz sve to Rijana je imala i rukavice preko laktova, koji su joj još više davali na ekstravagantnosti.

 

A svima je za oko zapalo da je i Rijanin izabranik bio stilski veoma sličan. I za njegov izgled je bio zadužen isti dizajner – Rik Ovens. Oboje su došli u sličnim bojama, ali u i modelima koji po malo podsećaju jedan na drugi. Naravno, jedan komad je bio u muškom, a drugi u damskom maniru.

 

Među mnogim komentarima nakon njihovog prolaska crvenim tepihom, najviše su primećeni bili oni o ljubavi ovog para. Naime, fanovi su ovaj odevni sklad shvatili kao veliki dokaz da je ovom paru zaista stalo jednom do drugog. To što su došli potpuno usklađeni, u sličnim nijansama i komadima, mnogi su, slobodnije rečeno, shvatili: Ako se volite, i vaša odeća će govoriti da se volite! A to je ipak najvažnija poruka. 

Ako je suditi po mišljenju fanova i po tome što smo videli – oni će sigurno dugo i srećno biti zajedno. A očigledno je da će i zajedno svraćati u šoping.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

 

makonda-tracker