street style

MINT, udobno & mami sve poglede: Najlepši stajling za svaki dan po ukusu Ane Ivanović

0

Nekadašnja najbolja teniserka planete iz dana u dan pokazuje da je njen garderober sva modna inspiracija koja nam je potrebna

foto: Instagram, Ana Ivanović
foto: Instagram, Ana Ivanović

Bivša teniserka Ana Ivanović uživa u penzionerskim danima sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, nemačkim fudbalerom koji je i sam okačio kopačke o klin. Par odmara od svakodnevnih sportskih obaveza i posvetio se stvarima koje im najviše prijaju, a to su na prvom mestu – putovanja.


Švajnštajgerovi sa svojim sinovima Lukom i Leonom često obilaze Evropu uzduž i popreko, a ovih dana su zastali na jednom od najlepših mesta na svetu. Par je, naime, odmorio u Veneciji, gradu u kom su se Bastijan i Ana zakleli na večnu ljubav u julu 2016. godine.

 

Njih dvoje su proveli mnogo srećnih trenutaka obilazeći venecijanske znamenitosti, a Ana je predstavila fanovima na Instagramu ultrapraktičnu i vrlo trendi odevnu kombinaciju.

 

Ana Ivanović
foto: Instagram, anaivanovic

Srpska sportistkinja je za jednu šetnju odabrala dvodelni komplet, idealan za svaki dan i smart casual prilike. Ana je ponela topli strukirani sako i duboke pantalone ravnog kroja efektne mint nijanse, koji je kombinovala s laganom tamnosivom rolkom.

 

Ana Ivanović
foto: Instagram, anaivanovic

Kombinacija rolke i blejzera prošle godine je bila ultrimativni jesenji hit, a očekuje se da će ovaj spoj dominirati i ove jeseni i zime.


Ana je tome dodala jednostavne bele patike s debljim đonom i sportski beli kačket kakav može da se nosi u svim sezonama i crnu tašnicu modne kuće Saint Laurent.

 

Savršeno za dan u Veneciji!

 

 

makonda-tracker