ona je kraljica elegancije

Toliko lepa da vas tera još jednom da pogledate: Prsluk-haljina Jelene Rozge s jednim detaljem za izdanje iz snova

0

Jelena Rozga je prisustvovala jednoj modnoj reviji u Zagrebu i svojim izgledom zasenila sve manekenke.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Rozga je poznata kao neko ko je uvek na visini modnog zadatka, pa je ovog puta za modnu reviju odabrala kreaciju koju je iznela bolje nego neka profesionalna manekenka.

 

Pevačica vodi računa o svom izgledu, a njen stil je oduvek sveden i sofisticiran, pa poslednje izdanje ne čudi nimalo. Jelena je odabrala crnu haljinu midi-dužine koja zahvaljujući svom dvorednom kopčanju podseća na prsluk.

Celu kombinaciju je presekla kaišem i time naglasila struk. Jednostavna i klasična kombinacija kojoj detalji daju specifičnost. Jelena je crnu kombinaciju razbila tamno zelenom torbom, dok su crne salonke činile dodatnu eleganciju.

 

1 / 2 Foto: Instagram / Printscreen

 

Rozga je uvek oličenje stila i prirodnosti. Za ovu priliku je odabrala neutralnu šminku, dok je sve ostalo učinila njena harizma.

Poznato je da je ona zagovornik prirodne lepote i da na sebi nije radila ništa od hirurških zahvata, a jednom prilikom je i rekla da je na njoj veštačka samo boja kose.

 

- Jako mi je važna prirodnost, a na meni je samo boja kose veštačka. Sve drugo je moje. Plavuše se jednostavno najbolje zabavljaju. Gde god da dođem, u centru sam pažnje, dobijam najbolje mesto u restoranima. Ne mogu ni da se zamislim kao brineta ili crvenokosa, mislim da bi to svima bio veliki šok - rekla je Jelena svojevremeno.

 

 

makonda-tracker