moderno

Budite jedinstveni sa ovim majicama: Zanimljivi natpisi i kvalitet koji će sve oduševiti!

0

Pamučne majice koje se kombinuju uz svečaniji stil oblačenja definitivno su među vodećim trendovima.

foto: Promo
foto: Promo

Pružaju odličan efekat u kežual stilu, ali daju posebnu modnu notu kada se obuku ispod sakoa. Sve što vam treba je kvalitetna majica sa savršenim natpisom koja nosi poruku. Bićete sigurno primećeni, a na vama je da izaberete onu koja će vas istaknuti u masi na pozitivan način.

 

Majica Need coffe je za kafopije i one koji ne mogu započeti dan dok prvo ne popiju kafu. Savršeno će se uklopiti uz svaki outfit, a poželećete da je nosite svaki dan. U ponudi su sve veličine, od S do 3XL, kao i model za muškarce. Poručite ovu fantastičnu majicu klikom OVDE ili OVDE ako želite muški model, po ceni od 1.800 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

Majica
foto: Promo

 

Ljubitelje mačaka će sledeći model potpuno oduševiti. Majica Meow je originalna i daće vašem outfitu posebnost. Sve majice su šivene iz tube i imaju dupli spoljni štep na renderu. Obradujte sebe i oduševite druge – poručite Meow majicu klikom OVDE po ceni od 1.800 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

Majica
foto: Promo

 

 

Majica Muzika je za sve one devojke i žene koje uživaju slušajući muziku. Posebna, od 100% pamuka može biti vaša samo jednim klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.800 rsd.

 

Majica
foto: Promo

 

Za sve ljubitelje Bruklina, tu je jedan poseban model majice za muškarce. Možete je lako kombinovati uz farmerke, pa čak i uz pantalone ako volite da pratite trendove. Pored izgleda, kvalitet će vas oduševiti. Ojačana je trakom duž vrata i duplom štampom duž ramena. OVDE je možete poručiti po ceni od 1.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502, svakog radnog dana.

 

Majica
foto: Promo

 

 

* Celokupan asortiman popularnih majica i dukseva pogledajte klikom OVDE.

 

makonda-tracker