KAKO VAM SE ČINI?

Urbano, elegantno, sofisticirano, šik: Stajlinzi koji dokazuju da je Ana Stanić najstilizovanija žena regiona (FOTO)

5

Ana je poznata po minimalizmu koji samo jednim trikom načini upečatljivim i inspirativnim. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop pevačica i producentkinja Ana Stanić važi za damu sa javne scene koja pleni svojim instančanim ukusom, prirodnošću i isticanjem pravih vrednosti, a njene odevne kombinacije neretko daju posebnu inspiraciju ljubiteljkama urbanog i sofisticiranog modnog izražavanja.

 

Ana je Novu 2022. godinu dočekala u Crnoj Gori sa koleginicom Ivanom Peters sa kojom je u jednom prestiženom hotelu uživala sa publikom do ranih jutarnjih časova.

 

Sunčanog prvog januara sa publikom je podelila kako uživa u šetnji, a njen stajling izazvao je oduševljenje putem socijalne platforme Instagram.

 

Ana je odabrala overzajz sako, trendi sive pantalone širokog kroja, kožnu torbu i čupave papuče koje su bile pun pogodak ove urbane kombinacije.

 

 

Staničeva podjednako ume da zablista i kada je reč o elegantnim stajlinzima za specijalne prilike, a mnogima je zapao za oko plišani, crveni komplet koji  su činile zvonaste pantalone dubokog struka i strukirani sako.

 

Otmeno, aristokrastski i vanvremenski, ovim sinonimima pratioci su opisali Anin stil.

 

Pevačica je ljubiteljima prazničnih numera poklonila tri nove pesme u novogodišnjem ruhu "Noći ledena", "Božićno jutro", "Ja i ti", kojima je poslednjih decembarskih dana napravila pravu euforiju, a njen stajling bio je pun pogodak.

 

 

makonda-tracker