(FOTO)

KORSET SANDALE za maksimalan efekat su njen izbor: Nina Badrić u još jednoj ATRAKTIVNOJ kombinaciji ODUZIMA DAH

0

Nina Badrić je žena za koju važe sinonimi stil, prefinjenost i elegancija.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nina Badrić je pevačica specifičnog glasa čije pesme svi volimo, ali isto tako, njen stil je nešto što zavređuje pažnju i uvek iznova iznenađuje.

 

Lepa pevačica je uvek odmerena, pristojna, a istovremeno izazovna i intrigantna sa velikom dozom stila. Nju ne mogu da poremete ni kiša ni sunce, ali ni lošije raspoloženje da bi izgledala fantastično.

 

Jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu pokazuje kako da se obučemo u ovim promenljivim letnjim danima i budemo spremne i za kafu, ali i za poslovni sastanak.

 

Nina je obukla letnju haljinu sa dubokim V izrezom sa crnim cvetovima i upadljivim volanima pri kraju haljine. Preko je ponela beli sako, a ono što je najviše privuklo pažnje i pozitivnih komentara su Ninine specifične sandale koje stoje svakoj ženi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Crne kožne sandale sa prorezima u obliku rombova i korset vezanjem su savršeno išle uz pomenutu kreaciju, a ovo je jedan od atraktivnijh modela štikli. Ima otvorene prste i petu, a štikla je jako tanka, te ovim odabirom ne možete promašiti eleganciju.

 

Nina Badrić nas iznova i iznova očarava svojim izgledom i daje ideje kako da ponesemo određene komade garderobe i uvek budemo primećene i u centru pažnje.

 

 

makonda-tracker