(FOTO)

Za nekoga KIČ, a za nju — STVAR TRADICIJE! Najplaćenija glumica na svetu zasenila Kan nesvakidašnjom kreacijom

0

Najglamurozniji događaj godine, Kanski festival, počeo je sinoć i bez sumnje ćemo narednih dana pričati o elegantnim toaletama slavnih lepotica.

foto: SGP / ddp USA / Profimedia
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Kanski festival je uvek događaj godine, a naročito sad posle ukidanja svih epidemijskih mera i ponovnog vraćanja života u normalu.

 

Holivud je već pristigao u Kan, a na otvaranju je najviše pažnje privukla prelepa indijska glumica koja će ove godine biti i u stručnom žiriju, Dipika Padukone.

Sve na lepoj Indijki je bilo originalno i nesvakidašnje. Od haljine do šminke, ona je blistala i s pravom bacila crveni tepih u senku.

 

Kombinacije crne i zlatne boje su podsetile na Kleopatru, a glumica se odlučila za tradicionalni sari, a zaslužan za ovu kreaciju je Sabjasači Mukerdžija, najpoznatiji indijski kreator.

 

Šljokice i pruge su ono što upada u oči kada vidite sari ove Indijke, a još jedan detalj je da su leđa skroz gola, što daje dodatnu eleganciju.

 

1 / 3 Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

 

Kao što već znamo da Indijke vole efektno, šljašteće i kitnjasto, tako se i Dipika odlučila za velike zlatne minđuše i isti takav rajf oko punđe, a imala je i dosta prstenja. Njena šminka je bila prilično jaka, sa najviše naglašenim očima za postizanje maksimalnog efekta.

 

Dipika Padukone je jedna od najplaćenijih glumica na svetu, a vi procenite da li vam se ovo dopada ili je, ipak, previše za vaš ukus.

 

 

makonda-tracker