nešto drugačije

Damski, svedeno i TAKO ELEGANTNO! Švedska princeza Viktorija je pronašla ULTRAŠIK način da nosimo PONČO

0

Prestolonaslednica švedskog trona i ćerka kralja Karla XVI Gustafa možda nije popularna koliko Kejt Midlton i kraljica Leticija, ali je uvek na visini modnog zadatka

foto: Henrik Montgomery, Profimedia
foto: Henrik Montgomery, Profimedia

Vojvotkinja od Vestergotlanda princeza Viktorija od Švedske, inače kuma srpske princeze Danice, ovih dana boravi Italiji, na trodnevnoj mini-turneji, i to u društvu supruga princa Danijela.


Nakon posete Rimu, par je produžio u Torino, i to vozom, a odmah po dolasku ovaj grad obišli su farbriku jedne multinacionalne kompanije.


Princeza Viktorija, koja je poznata po svedenom stilu, ponovo je ostala dosledna svom ukusu, pa je za ovu priliku odabrala jednobojnu odevnu kombinaciju iz koje definitivno može da se uči! Ona je izgledala očaravajuće u plisiranoj suknji iznad gležnjeva uz koju je nosila efektan pončo iste nijanse, a oba komada su vrlo nežno i tanko pletivo kojim je postigla elegantan izgled.

 

Iako se pri nošenju ponča obično preporučuje da jedan komad bude efektniji, bilo bojom, bilo dezenom, švedska princeza se opredelila za potpuno monohromatsko izdanje i tako dala svom stilu odmeren i nenapadan glamur na koji je sve navikla.

 

1 / 8 Foto: Henrik Montgomery, Profimedia


Ipak, nije sve tako jednostavno i suptilno: Viktorija je upotpunila ovaj izgled upečatljivom ogrlicom sastavljenom od masivnih karika srebrne nijanse,a ona je savršen spoj sa sivom odećom. Interesantno, u pitanju je komad nakita čija cena iznosi oko 55 evra i potpisuje je jedan pristupačni švedski brend. Tu su i široke i kratke alke približne boje, dok su lakovane salonke i Bottega Veneta torbica crne boje, pa njena odevna kombinacija nije monotona i jednolična.


Međutim, pravo iznenađenje princeza Viktorija je čuvala za samu šetnju fabrikom, kada je skinula cipele za štiklom i, kao i ostatak delegacije, obula crne patike sa žutim pertlama!

 


 

 

makonda-tracker